Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
Bortsett fra muligens denne Kruse, er dette slike spillere VIF IKKE skal hente i nåværende situasjon. Klubben må bygge nytt med unge talenter og ikke gamle has beens.
Svar
(02-17-2024, 02:29 AM)Churchill Skreiv: Bortsett fra muligens denne Kruse, er dette slike spillere VIF IKKE skal hente i nåværende situasjon. Klubben må bygge nytt med unge talenter og ikke gamle has beens.

Er det to stk som ikke er has beens er det vel Näsberg og Nielsen. Näsberg er kun 27 år og Nielsen er 30 år og har vært en nøkkelspiller for Hannover96. Som jeg innledet med finnes det faktisk noen som har det lille ekstra giret som gir en god effekt pga tilstedeværelsen på banen. Iversen var slik. Det amme er disse to.
Svar
Nasberg er vel knapt nok en has been, mere et one season Wonder.
27 år, og hatt en god sesong.
Svar
Tar vi Ivan tilbake så går vi i samme fella som Jukle og mange andre. Husker dem som bedre enn de er.

Steffen Iversen var 28 når han kom tilbake til Norge og var egentlig god nok for Premier League. Ivan sitter på tribune i Hellas.
Svar
Hvis vi henter tilbake Nasberg, bekrefter det at Jokke ikke har oversikt i spillermarkedet i det hele tatt. Det må da snart være slutt på å hente inn tidligere spillere som ikke er gode nok.
Svar
Næsberg er en veldig god spiller. Han et vif gutt og en bra fyr. Selvfølgelig ville han blitt en forsterkning.
Svar
(02-17-2024, 10:47 AM)NilsDN Skreiv: Tar vi Ivan tilbake så går vi i samme fella som Jukle og mange andre. Husker dem som bedre enn de er.

Steffen Iversen var 28 når han kom tilbake til Norge og var egentlig god nok for Premier League. Ivan sitter på tribune i Hellas.

Det tror ikke jeg. Vi har hentet for mange for gamle, skadeplagede spillere tidligere.
Näsberg er ikke gammel. Han er på vei inn i sine beste år som midtstopper. 
Håvard Nielsen kan man definitivt si har vinnerskalle og har vært en bærebjelke i alle lagene han har spilt for i Tyskland. Dette er også en spiller som er på et godt sted i karrieren nå og ville kommet i en god periode akkurat som Iversen.
Å bare kjøre unggutter lukter PostNord.
Svar
Ja, men da er vi vel uenige i det da. Jeg har ikke noe spesielt ønske om å få Ivan tilbake. Han var god i 2020 og det var det. Eneste grunnen til at han fikk en kontrakt i utlandet var st han la sin kontrakt her gå ut.

Håvard Nielsen er en annen sak. Han har vært ute lenge og lyktes greit. Hvis han kommer hjem er det ikke med halen mellom beina, som i tilfellet Ivan. Han har 20 kamper og 7 mål i 2.Bundesliga denne sesongen og er i en helt annen kategori enn Ivan. Hvis han kommer hit etter 12 år i tysk og østerriksk fotball så er det ikke fordi han er lei av å se kamper fra tribunen.
Svar
Håvard Nielsen hjem hadde vært klasse. Noen som har rykter å komme med? Leser i dagsavisen at vi har bud inne som ikke blir besvart…
Svar
(02-17-2024, 06:25 PM)Presterende speller Skreiv: Håvard Nielsen hjem hadde vært klasse. Noen som har rykter å komme med? Leser i dagsavisen at vi har bud inne som ikke blir besvart…

Bud på ving og midtstopper.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 29 Gjest(er)