Trådvurdering:
  • 4 stemmer - 2 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakke ut
De fleste er vel nå et sted mellom at han må gå umiddelbart til å vente noen runder til. Bare riv plasteret av og fjern Jokke og Bakke mens det enda er tid til å snu det. Jokke har over tid vist han er en vandrende katastrofe og det samme kan sies om Bakke nå. Begge burde blitt fjernet ved nedrykket. Det var ganske åpenbart. Og den eneste grunnen til at det ikke skjedde var vel at styret som kunne gjort noe alt hadde gått av. Begge to er nå der at utfallet egentlig er gitt, det er kun tidspunktet som er det usikre.

Ring Rekdal som er den eneste som er tilgjengelig, vil og er i stand til å snu dette mens det enda er tid.
Svar
Enig med sistnevnte. Vi er i samme (blind)gate som i fjor. Vi vinner når vi egentlig ikke fortjener det, bunnivået er ufattelig lavt og vi blir stressa med en gang baklengsen sitter.. Vi har rydda i administrasjonen og i styretommet. Nå er tiden for å rydde på sport (igjen)..
Svar
Ufattelig at vi betale LSK penger for Bakke. Det er vell kanskje derfor det holdes igjen, da ledelsen vil unngå å innse at det var skandale. Problemet er at jo lenger tid det tar før det skjer noe. Desto vanskeligere blir dette.
Svar
Folk stemte inn Thor Gjermund Eriksen og tror det skjer noe? Jadda.
Svar
Var jo andre som ble stemt inn og.

Uansett så har Jokke mislykkes med å utstyre oss med en trener og en tropp som var god nok til å holde seg i Eliteserien. Og nå også sannsynligvis med en som ikke er god nok til å rykke opp.

Dette er noe helt, helt annet enn opprykkssesongen til LSK. Da kom Bakke og Myhre inn og skulle snu skuta. De var ikke den som hadde kjørt den på grunn. Bakke har vært her et år nå og virker om mulig enda mer lost nå enn når han kom. Også trenden i år er negativ. Fra spill mot et mål mot Sogndal til gårsdagens forestilling. For meg er det ingen ting som gir noe håp om at dette skal snu, alle piler peker i feil retning.
Svar
Den største tabben til Jocke var å ansette den gule og blåe kulturbyggeren. Både han og Bakke må gå, og de må gå nå !
Svar
Dette minner om Brann i 2015. Året før, hadde man snublet ned i OBOS med "frelseren" Richard Nordling som trener med et lag som "var alt for godt til å rykke ned". Sesongstarten i OBOS var bedriten og 26. mai tapte Brann 1-4 i Levanger. Nordling måtte gå og Lars Arne Nilsen overtok styringen. Det endte med andreplass og opprykk.

PS! Lars Arne Nilsen er ledig på markedet og er flink til å gjøre gull av gråstein.
Svar
(05-17-2024, 08:59 AM)Ettlagioslo Skreiv:
(05-17-2024, 08:41 AM)Ulf Bøtta Johansen Skreiv: Vi har fire på rad før dette. Er i kvarten. Er fire poeng bak førsteplassen. Pust med magen. Bakke får dn god del ut av et lag som er dårlig balansert og fylt med mange mindre gode spillere. Om noe bør Jokke se seg et par ganger i speilet. Overgangsvinduet inn i denne sesongen er en skam.

Ehhh, ok. Se på de siste kampene Ulf. Det er SÅ mye marginer for. Bryne burde vunnet. Vi dominerer ikke, i OBOS! Det er førstepri. Se hva Brann gjorde. I går passet Sjøeng på oss.

VÅKN OPP!!!

Og det var marginer imot i Sogndal-kampen. OBOS er gjerne sånn. 

Brann er en anomali, vanligvis skjer ikke den slags. Viking slet før de rykka opp, samme med LSK. Å sammenligne oss med Brann uten å vurdere ulikheter og likheter i lag, organisasjon, by, historikk osv er jo ikke spesielt smart eller godt tenkt, rett og slett. 

Jeg tror folk må innse at Vålerenga har vært dårlig styrt i flere år, og at det vi ser nå er ettervirkningene av personbaserte prosjekter, innfall, valg tatt fordi de «kler Vålerenga» osv … At folk nå ønsker å ta inn Rekdal som en kortsiktig – og veldig dyr, all den tid man må sparke Bakke og Myhre og kanskje også Jokke + gi Reka de millionene og spillerne (Aga, Sadiku, gudene vet hvem flere) han ønsker – er som å bruke et par år på å drite i eget reir for så å pisse i buksa for å holde seg varm. 

Det er 66 poeng igjen å spille om i OBOS. Det er åpenbart ikke tidspunktet for å bytte trenerteam.
Svar
Det er definitivt ikke noe åpenbart i at det ikke er tidspunkt å bytte trenerteam.

Når mener du man skal bytte da? Når det er for seint å rykke opp? Alle ser de samme tinga: spillerne har ikke motivasjon, de er ikke samspilte, og det er elendige i begge bokser (der kamper faktisk vinnes og tapes).

Trenerteamet har mislykkes. Punktum. Eller, det har ihvertfall sportslig ledelse, dvs. Jokke og Bakke. Og ta gjerne med Nordnes ut døra.

Myhre kan få prøve seg noen runder til, mens vi leiter etter ny sportssjef. Som igjen kan få vurdere om PM kan fortsette.
Svar
(05-17-2024, 11:04 PM)idle76 Skreiv: Det er definitivt ikke noe åpenbart i at det ikke er tidspunkt å bytte trenerteam.

Når mener du man skal bytte da? Når det er for seint å rykke opp? Alle ser de samme tinga: spillerne har ikke motivasjon, de er ikke samspilte, og det er elendige i begge bokser (der kamper faktisk vinnes og tapes).

Trenerteamet har mislykkes. Punktum. Eller, det har ihvertfall sportslig ledelse, dvs. Jokke og Bakke. Og ta gjerne med Nordnes ut døra.

Myhre kan få prøve seg noen runder til, mens vi leiter etter ny sportssjef. Som igjen kan få vurdere om PM kan fortsette.

100% enig.
Få Jokke, Bakke og Nordnes ut døra nå med engang, ingen grunn til å vente.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 38 Gjest(er)