Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolt av gutta! Vålerenga - Kristiansund. Dette tar vi!!
#86
(12-07-2023, 01:34 AM)Caanradi Skreiv:
(12-07-2023, 12:24 AM)Goliat Skreiv: Fantastisk resultat, håper vi tar med oss dette inn på søndag og avgjør med en solid første omgang og viser alle hvem som skal være best på Intility Vi må ikke bli for breiale, fortsatt en jobb som må gjøres. Lillestrøm lå langt foran da de rykka ned..

Start ledet 1-0 etter første kampen.
Var jo helt ufattelig hvordan returkampen på Åråsen endret karakter de siste 20 min. 
Fra at LSK styrer fullstendig og leder 4-0 til at det blir 4-3 og Start rykket opp i eliten på bortemålsregelen(som nå ikke eksisterer lenger).
Sånt man ellers bare kan oppleve i oppgjør man mistenker for kampfiksing.

Veldig vanskelig å se for seg at noe i nærheten av det kan skje på søndag.
Ut i fra kampen i dag, hvor ballsikre gutta er og hvordan de dominerer, så kan umulig Kristiansund
komme tilbake.

Jeg tror det var jevnere mellom Start og LSK i kvalitet enn det er mellom Kristiansund og oss. LSK var ganske dårlige på den tiden, mens Start jo hadde noen gærne rikinger som kastet penger etter dem. De rykket ned i 2018 (Stabæk fikk den gang kvalikplassen på målforskjell, hvis noen i dag synes synd på dem) og ønsket å gå rett opp igjen.

Det jeg tror skjedde der var at LSK følte jobben var gjort. 4-0 er en solid ledelse, men så glemte de vel litt at det sammenlagt sto 5-2. Og pga bortemål så ville en seier med bare et mål også sende dem ned. Så de lå og cruiset til det var igjen 15 minutter. Da scorer Start egentlig ut av ikke noe på en dødball. Et par minutter senere kommer 4-2 på en personlig feil i LSK-forsvaret. Plutselig er det full kamp igjen. Og så kommer 4-3 på en lang ball som flikkes videre og plutselig er Ramsland alene med keeper. Men her er jo folk ute på banen, så det spørs jo om den scoringen egentlig skal godkjennes. 

Men jeg har veldig vanskelig for å se for meg at noe sånt skal skje med oss. I motsetning til LSK, som startet sin hjemmekamp på 1-2 så starter vi på 2-0. Vi var såpass mye bedre enn Kristiansund på deres hjemmebane at jeg kun tror det er helt ekstreme tilfeldigheter eller total undervurdering som kan gjøre at vi taper hjemmekampen med tre mål. Jeg forventer at det ikke skjer. Men det er klart at kampen skal spilles. Med en normal prestasjon så går dette helt fint. 

Det eneste jeg bekymrer meg for er at kamputviklingen skal føre til at vi må omstille. Det kan være tungt mentalt om vi f.eks. mister vår ledelse tidlig og plutselig må frem selv for å avgjøre. Jeg tror jo ikke at det kommer til å skje, men det kan jo skje.
Svar


Meldinger i denne tråden
Stolt av gutta! Vålerenga - Kristiansund. Dette tar vi!! - av Langbølgen - 12-03-2023, 09:12 PM
RE: Stolt av gutta! Vålerenga - Kristiansund. Dette tar vi!! - av NilsDN - 12-07-2023, 10:35 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 30 Gjest(er)