Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
120,9 mill i gjeld til Trøim + nesten alt event. overskudd.
#20
(12-12-2023, 04:06 PM)viftab Skreiv: Takk for ryddig, oversiktlig svar og at du tar deg tid. Ser det er mange som leser denne tråden med interesse. Jeg har lest gjennom svarene som var om og om igjen og ble ikke klokere før de siste innleggene. Det er mange nyanser, masse meninger. Så får hver enkelt selv danne sine meninger. 

Alle ønsker vi det beste for klubben i våre hjerter. Sportslig går det dårlig, penger har vi ikke, så alt kan jo bare bli bedre i 2024  Big Grin

Bare hyggelig det. Det krever nok noe forkunnskap å forstå det der ja.

Dualmodellen - samarbeidsformen mellom investorer og klubber som er godkjent av NFF

Så gjelder det da å vite at Vålerenga Fotball AS er eid av Trøim. Det er et samarbeidende AS som har en tidsbegrenset samarbeidsavtale med fotballklubben Vålerenga Fotball Elite. Eller bare VFE. Avtalen som er inngått her er at AS dekker alle utgifter mot å få alle inntekter.

Vålerenga Fotball Elite er da medlemsklubben. Det er de som sitter på retten til å spille i Eliteserien.

Gjennom dualmodellen så har da Trøims AS ansvar for alt det økonomiske. Mens det medlemsvalgte klubbstyret har øverste ansvar for det sportslige i klubben.

For ordens skyld har begge regnskap du kan se i Proff. Fotballklubben går ganske bra, men de har jo ikke alle utgifter heller da. Alle som jobber med noe annet enn sport lønnes av AS og ikke av klubben.

Jeg tror samarbeidet hadde fungert mye bedre hvis det var mer tydelig hvem som hadde ansvaret for hva.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 120,9 mill i gjeld til Trøim + nesten alt event. overskudd. - av NilsDN - 12-12-2023, 04:49 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 6 Gjest(er)