Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 20.01.24. kl. 1600
#1
Denne kampen ble utsolgt allerede sist helg. Det med de nye høye prisene. Så da er nok klubben veldig fornøyd. Det gir jo også en pekepinn på at prisene i en evt semifinale og finale kan bli skrudd opp ytterligere et hakk.

Sportslig sett mistet vi nok muligheten til å kjempe om seriegullet mot nettopp Storhamar med tapet i Sarpsborg torsdag. Vi er nå hele 11 poeng bak Storhamar. Riktignok har vi en kamp mindre spilt og vi har 13 kamper igjen. Men Storhamar skal kollapse om de skal rote bort serieledelsen. Det gjør de neppe. 

Vi må heller konsentrere oss om 2. plassen. Da må vi holde Oilers bak oss. De er seks poeng bak oss, men har en hengekamp mot Lørenskog borte. Den vinner de. Lørenskog har prøvd å få tilkjent seieren i en kamp som skulle vært spilt før jul. Oilers kom seg ikke til Oslo pga uvær. Det var utstedt ekstremværvarsel for denne torsdagen. Men Oilers gamblet på at flyet skulle gå allikevel. Det gjorde det ikke, og Oilers møtte dermed ikke opp til jubileumskamp som Lørenskog hadde lagt opp til. I dag avgjorde Forbundet at kampen skal spilles.

Vi manglet Andrew Nielsen og Thomas Olsen mot Sparta. Det skal være snakk om hhv rygg og strekk i låret. VIF tror begge spiller i morgen.

Storhamar manglet Villiam Strøm, Jakob Noer, Martin Johnsen, Jakob Berglund og Martin Rønnild mot Comet torsdag. De to siste er nok klare mot oss.

De har også hentet en canadier. Maxime Trepanier  Maxime Trépanier - Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)  VIF skal også ha fått tilbud om han, men takket nei. Det spesielle er at de visste at det kunne komme en overgangnekt. Så de fortet seg. Forbundet har nå i dag satt ned foten for flere overganger til Storhamar. Reglene rundt klubblisens er så kompliserte at jeg har gitt opp å prøve å forstå. 

Men Storhamar har tatt opp et ansvarlig lån for å håndtere store underskudd. De har rettigheter til å selge arenanavnet, og det gjorde de for flere år tilbake til CC (shoppingsentre). Der skal de få 500000 kr i året har det blitt sagt. Men nå har det fått utbetalt 5 millioner på forskudd. Dvs at de i ni år fremover ikke får noenting... Her er det mye som skurrer, og de har rapportert feil til Forbundet. Derfor overgangsnekten...

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)
Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 20.01.24. kl. 1600 - av sorum2 - 01-19-2024, 07:55 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)