Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. semifinale Oilers-VIF torsdag 04.04.24. kl. 1900
#18
Nok en nitrist bortekamp. Flaut. Ser ikke ut som spillerne har troen i det hele tatt.

Treneren åpenbart en del av problemet, men fy fader må være frustrende å se hvordan egne spillere seiler rundt utpå der. Så ikke veldig fornøyd ut i intervjuet etter kamp…

Var dette det siste vi så av Mika Partanen i blå drakt? Mye som tyder på det dessverre. Nå har ikke Partanen vært spesielt god i denne serien, men han har i alle fall en evne til å putte innimellom. Nå står vi i fare å fullføre sesongen uten Partanen, Mingoia og Finstad. Tunge tap.

Hvor skal målene komme fra? I den forbindelse, har noen sett Thomas Olsen? Kunne forsåvidt nevnt så og si hele laget her, men Olsen har jo en spillestil som skulle tilsi at han er en faktor i sluttspillshockey. Nå er han knapt synlig.

Selv om Tuben skulle hatt de to første målene til Oilers får han ikke mye hjelp. Se på arbeidsforholdene han har i motsetning til Holm på den andre siden. God utsikt, ingen fra VIF som klarer eller vil (nok) inn i dritten. Skal gjøre vondt å forsvare egen kasse eller stå foran motstanders keeper. Ser ikke ut som vi er villige til å betale den prisen.

Vi ser altså så treige ut. Rekker ikke frem i forecheckingen. Lite fart gjennom midtsonen og inn i offensiv sone. Og kommer vi først inn er vi jo softe som smør, hvilket også Hoff «bekreftet» etter matchen.

Kunne sikkert skrevet lange avhandlinger om mangler i spillet til VIF, men det ville tatt for lang tid…

Det blir mye negativt på en kveld som dette, men den gode nyheten er at det deles ikke ut stilpoeng i sluttspillet og muligheten for å slå tilbake kommer allerede på lørdag. Vinn den så får vi i alle fall en ekstra hjemmekamp og noen kroner i kassa. Det får vi bruk for neste sesong for å si det sånn.

Honnør til Solberg som selv om han gjør en del feil virkelig tar for seg og ser ut som han bryr seg. Synd vi sannsynlig mister han neste sesong. Honnør til Didrik også. Står ikke på innsatsen hans i alle fall.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 3. semifinale Oilers-VIF torsdag 04.04.24. kl. 1900 - av Kristoffer - 04-04-2024, 10:17 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 4 Gjest(er)