Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. finale Storhamar - VIF mandag 15.04.24. kl. 1900
#17
(04-15-2024, 09:59 PM)Kristoffer Skreiv: Ikke overraskende sliter vi med nærspillet og fysikken. Syns Storhamar er mye flinkere til å komme samlet og trøkke til i forecheckingen. Alle som en er heite på grøten nesten hele tiden, mens vi sjeldent får til det samme trøkket i offensiv sone. Blir liksom en og en og vi svinger gjerne unna istedet for å sette inn en tackling. Er vi dårligere trent? Sitter det i huet på spillerne? Gjør det for vondt? Eller er det spillestilen? Det er en lang serie og det gjelder å mørne backene deres hele veien. Vålerenga har «alltid» vært et finesseteam og ikke spesielt fysiske, problemet nå er jo at vi ikke er teknisk og spillemessig overlegne til å veie opp for den fysiske underlegenheten.

Dette er noe jeg også har lagt merke til gjennom årets sesong. Se når vi angriper et lag som er delvis etablert i forsvar. Vi går på, men istedenfor å spille oss inn, eller dra med oss pucken forbi motstander, lemper vi pucken forbi forsvars rekka og forsøker å skate oss forbi og vinne puck. Litt sånn junior mot menn taktikk.
Våre motstandere kommer seg inn i sonen med kontroll, mens vi må jobbe for å hente kontroll, og blir derfor stående i rundvanta og blir langt mindre farlige. Her har vi mye å jobbe med.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 1. finale Storhamar - VIF mandag 15.04.24. kl. 1900 - av Flemmern - 04-15-2024, 10:26 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)