Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lyn vs Vålerenga, lørdag 20. april 18:00, Ullevaal Stadion
#42
(04-17-2024, 10:52 AM)NilsDN Skreiv:
(04-17-2024, 10:02 AM)Venga Skreiv: Det ligger vel i kortene at vi skal tape denne til glede for liin supporterne og deres lavmåle spøkelses humor...

Ja. Og det hadde vært hyggelig om klubben og laget klarte å overraske positivt for en gangs skyld. Og det tror jeg faktisk vi gjør. 

Jeg håper og tror det har vært en del selvransakelse blant spillere og i trenerteamet etter de tre første kampene.

Jeg mener i hvert fall at det er noen ting å ta med seg videre. Vi har, i banespillet, vært det beste laget. I de to første kampene det soleklart beste laget. Det betyr at vi sannsynligvis kan gå ned på antall slitere og sette inn 1-2 mer skapende spillere. Jeg tenker da først og fremst på Thorvaldsen for Strand. Og Riisnæs for Hagen. Riisnæs trives bedre høyere i banen enn Hagen, og er en spillertype vi har manglet. Strand er en god spiller, men han kommer ikke til sin rett ute på kanten. Mens Thorvaldsen mer er en poengspiller. Og så får vi håpe at Idumba er klar igjen.

Jeg tror at hvis vi går inn i denne kampen med en plan om å spille litt mindre ambisiøst så vil vi også vinne. jeg mener vi med den troppen vi har i dag egentlig hører hjemme på nedre halvdel i Eliteserien, mens Lyn, med sin tropp, hører hjemme på nedre halvdel i OBOS. Det bør derfor være divisjonsforskjell på lagene. Hvis vi klarer å prioritere defensiv trygghet foran det å på død og liv skulle spille oss ut bakfra hver eneste gang, så bør vi unngå å gi bort mål i rene gavepakker som mot Stabæk sist.

Trygghet foran finspill, så scorer vi først og kontrollerer denne kampen inn.

Idumba spilte hel 1. omgang mo StjørdalBlink. Han hadde et par grusomme involveringer.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Lyn vs Vålerenga, lørdag 20. april 18:00, Ullevaal Stadion - av Oldtimer - 04-17-2024, 03:21 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 20 Gjest(er)