Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. finale VIF - Storhamar søndag 21.04.24. kl. 1915
#10
En vond helg kronet med nok et tap. Tre matchpucker til bønda og selv om mirakler kan skje, ser det veldig vanskelig ut nå.

Storhamar er mye flinkere i styrspillet sitt og vi sliter gang på gang å komme gjennom midtsonen med fart. Får vi dumpet pucken er vi for trege til å komme inn i presset ei heller fysiske nok når vi har sjansen. Hjemover blir det motsatt og de er mye flinkere til å ligge på som et lag. Det tærer på kreftene og jeg syns vi ser slitne ut. Bittert at vi igjen har store skadeproblemer når det drar seg til. Skadene er vel ikke akkurat relatert til hvor godt trent gutta er, men det mangler definitivt en god del energi i spillet.

5 mot 3 i nesten 2 minutter. Skaper omtrent nada. Der tapte vi matchen. Der er altså så vondt å se på og det suger ut energi av spillerne. Flott mål i powerplayet med Thomas sitt mål til 2-1, men vanskelig å se hva vi prøver på eller om det er noe system i overtallsspillet.

Backparet Taimi og Rokseth gjør mye rart. Spesielt Taimi spiser enormt med istid så ikke rart det kommer noen tabber, men allikevel...

Mange spillere omtrent usynlig i dag, 2 og 3 rekka produserte vel omtrent ingenting?

Hønnør til 4 rekka som virkelig står på og er vår beste rekke i dag, bare synd det er så liten sjanse for at det blir mål ut av det.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 4. finale VIF - Storhamar søndag 21.04.24. kl. 1915 - av Kristoffer - 04-22-2024, 12:09 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)