Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Levanger. Søndag 14.30!
#48
Uansett gjorde Ambina en meget god kamp, og det kan være som du sier Nils, at han ikke kom til sin rett når Hagen også spilte.
Jeg mener jo Hagen skal lenger fram i banen. Han er jo ingen DM som skal ha hovedfokus hjemover, men være den som strør pasninger framover og åpner opp motstanders forsvar.
Sånn vi spiller nå, er det jo egentlig ikke plass til Hagen, så jeg er spent på hvordan de eventuelt skal bruke han framover.
Jeg synes Hagen er god selvom han har hatt en rekke dårlige kamper. Sikkert prega av at han også er plassert feil.

Sånn det er nå, er vår beste midtbane Ambina med Strand og Bjørdal rundt seg. Man ønsker jo Riisnæs mer inn i banen, men da må Strand ut av laget, og jeg mener det blir feil.
Riisnæs har jo fungert bra på ving også, hvor han får en friere rolle.

Er også usikker på om laget er bedre med Håkans. Jones gjør en kjempejobb og er langt mer teknisk. Bedre til å avslutte virker han også å være.

Forsvaret sier seg selv. Kreuz har hatt sine mageplask der ute, men når han ikke blir pressa, er han god med ball. Har noen flotte crossere og normalt ganske trygg, selvom han hadde hjerneblødning i en av kampene og missa på alt.
Hedenstad bør kanskje få prøve høyreback nå når Jukle er tilbake. Borch har framstått meget svakt i det siste synes jeg, men det kan jo være at Bakke har instruert om at vår høyreback skal spille bakover istedenfor å sjanse framover (som vi ser Jukle gjør mer av).

Blir spennende å se hvordan laget setter seg framover og når vi har fått alle tilbake fra skade.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Vålerenga - Levanger. Søndag 14.30! - av Flemmern - 05-27-2024, 11:19 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)