Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gjermund Østby ferdig i Vålerenga
#28
(06-28-2024, 10:23 AM)Bohem33 Skreiv:
(06-28-2024, 05:37 AM)ForrestGump Skreiv: Du er flink til å skrive Bohem.

Din penn er utvilsomt bedre en min, men dersom man liksom ser bort fra at vi nå sparker en mann på 60 år, som har gitt jernet for klubben i 25 år.

Så sier du, at både Graff og Gjermund, kommer godt ut av saken?
WOW!
Da vet du ikke hva Gjermund har prestert for klubben, gjennom 25 år. Har du virkelig innsikt i hans resultater og gjerning for klubben? Det er veldig mange keepere han trent til å bli bra.
We might have 99 problems, but Gjermund ain't one. Jf. Ice-T.
Skjønner heller ikke at Bakke eller Myhre, heller kan stå inne for denne beslutningen.
Der sank dem begge, IMO.

Raua beslutning av Graff! 
Du gåkke aleine i Vålenga, sammen går du med oss liksom. Elendig personalbehandling.
Husk. Det er lov å ombestemme seg.

Jeg ble også veldig trist da Gjermund ikke fikk ny kontrakt. Og min første reaksjon var at det var tett opp mot uforståelig. 
Så tenkte jeg litt til. Og for å svare på spørsmålet ditt:  "Har du virkelig innsikt i hans resultater og gjerning for klubben?"
Nei, det har jeg ikke. Gjermund har vært der nesten like lenge som jeg har hatt sesongkort og jeg har aldri vært på treninger og kun fulgt klubben tett fra media, forum, podkaster, og alt sånn. Ikke har jeg noe sammenligningsgrunnlag heller, presterer han bedre enn keepertreneren til rosenborg, brann eller sandnes ulf? Og er han like god nå som han var for fem år eller ti år siden? Det aner jeg ikke. Men jeg vil jo tro det fordi jeg liker Gjermund. Så hvorfor kunne vi ikke gitt han to år til? Men om vi hadde gjort det så er jeg temmelig overbevist at jeg ville sagt nøyaktig det samme i 2026. Gjermund har vært i klubben 27 år, han har fått fram fantastiske keepere hvorfor kan vi ikke gi han to år til? Og i 2028 hadde han nærmet seg tredve år, hvorfor ikke la han få i hvert fall ett år til? Heldigvis er det ikke jeg som tar de beslutningene, jeg ville aldri klart å kvitte meg med Gjermund. 
Hvem har så bestemt det? Jokke svarer på det: 
"Etter en samlet vurdering har sportslig og administrativ ledelse besluttet at vi ønsker en fornyelse når vi skal engasjere keepertrener på en treårskontrakt, sier sportssjef Joacim Jonsson".
Admin er vel mest Graff, sportslig er vel Jokke, Bakke og Myhre vil jeg tro. 

Deres vurdering er at vi nå kan få inn en keepertrener som er bedre. På mange måter håper jeg de tar feil, for det er ingen jeg heller vil ha enn Gjermund. Jeg kan ikke bedømme det, men si at de har rett da, om enn bare for å tenke tanken. Bør de da tenke at vi kunne fått en bedre trener, men vi orker ikke bytte ut Gjermund for han er så fin fyr eller bør de da si til Gjermund at kontrakten din blir dessverre ikke fornyet? Det vet vi jo egentlig svaret på, klubben må komme foran. Men da må det skje på rett måte. Og det er der jeg synes Graff svarer godt for seg. Han sier Gjermund er en lengde og en fantastisk fyr, han sier det var viktig for klubben å være redelig å gi beskjed nå og ikke vente ut kontrakten og finne en annen bak ryggen hans, han sier at klubben skulle ønske Gjermund gikk kontrakten ut, men at de skjønner at han er skuffa og at han derfor fikk en sluttpakke. Det siste takker jo Gjermund for også. Dumper du dama så blir hun lei seg og uansett hvor mye du jobber med å si de rette tingene så er det lite trolig at budskapet blir godt mottatt. Men det er fullt mulig å gjøre ting mye mye verre. Du kan ligge med venninna hennes, si det på bursdagen hennes, fortelle andre det først eller gjøre mye annet gærent. Heldigvis gjør vi ikke det her. 

Gjermund er en av de i klubben jeg har likt aller best, men jeg har stort sett likt de aller fleste. Og jeg har stort sett syntes det var trist hver gang vi har sparka en trener, kunne han ikke fått noen kamper til, vi har da hatt mye uflaks. Men jeg er ikke sikker på at alt hadde vært bedre om Vidar Davidsen fikk fortsette. Noen ganger er det best å skilles selv om det gjør vondt. Om rett tid for å skilles med Gjermund er nå vet jeg ikke, men at det hadde gjort vondt også om det skjedde om fem år er jeg ganske sikker på om det ikke var for at han trakk seg selv da. Men vi kan jo ikke basere oss på at legendene selv skal bestemme når de skal trekke seg. 

Noen ganger tar man feil, jeg tror Fagermo tok feil da han kvittet seg med altfor mange av våre rutinerte etter bronsen, jeg tror klubben tok feil da vi ikke forlenget med Tollås, det kan godt hende at vi tar feil som ikke forlenger med Gjermund nå og vi vil helt garantert ta feil flere ganger i framtida. Men at man tør og prøver å sette klubben først og gjøre det beste for klubben også når det gjør vondt og man må skuffe noen det mener jeg er et godt tegn og et krav til de som skal sitte i sportslig og administrativ ledelse.

Din penn er som vanlig sterk, Bohem Smile
Du nevner at du ikke kjenner mannens meritter. 
Det er trist, i forhold til leverte resulatert, men greit, vi lever alle her og nå.
Likevel, når man dessverre blir eldre, som jo alle blir, før eller senere.
Så er det noe som heter aldersgrenser for pensjon o.l.
Som det kan synes på din penn, som også du er litt uvitende om?

Hedersmann er Gjermund.
Burde fått statue av Trøim.

Bohem, lov meg at du ser NRK dokumentaren om faren hans, Einar.

Du skriver at du ikke vet om han har vært bedre en " rosenborg, brann eller sandnes ulf?".
Fakta:
Hvor mange av de klubbene du nevner, har solgt keepere til Premier League, French Ligue 1 og har keepere på U-18 og U-21. + Sjøeng i mål?
Sliter som du kanskje skjønner med å forstå logikken i denne beslutningen  Huh

Historieløst, ikke vurdert på oppnådde resultater over tid, gresset er ikke alltid grønnere, på den andre siden. 

Du utelot noe fra mitt innlegg Bohem:
"Dersom det skulle vise seg at Allison/Ederson legger opp på dagen, for å bli keepertrener i Enga" så er jeg klar for det.

Kommer det en svensk keepertrener inn, i stedet. Så håper jeg dette bare er et mareritt og at Jokke blir fjerna og jeg våkner opp til Thomas Berntsen.
Svar


Meldinger i denne tråden
Gjermund Østby ferdig i Vålerenga - av mtjoh - 06-25-2024, 05:41 PM
RE: Gjermund Østby ferdig i Vålerenga - av ForrestGump - 06-29-2024, 07:15 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)