Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Narvik - VIF torsdag 19.09.24. kl. 1830
#1
Etter en svak og rotete 1. periode mot Frisk var vi veldig gode i andre og periode. Aller best i mine øyne var Pontus Finstad og Jørgen Karterud.

Vi manglet bare Mowe og Brekke Henriksen. Så lenge vi har sju friske backer tror jeg at Herman Mowe blir å spille på samarbeidslaget Grüner i 1. div. Linus Rosdahl var 7. back uten istid mot Frisk. Han får kanskje minutter i nord? Hvis Brekke er tilbake går han inn i 4. rekka. Da blir Torrissen eller Myhre 13. forward og Nøkleby Svendsen er ikke med (ubenyttet 13. forward sist).

Narvik kommer opp til EHL igjen etter 3 sesonger i 1. divisjon. Har snekret sammen et brukbart lag kan det se ut til  Narvik Hockey - Roster, News, Stats & more (eliteprospects.com) Vi kjenner kanskje best til Rimjans som var god for Ringerike. Og selvsagt vet vi hvem Joona Partanen er. Mildt sagt lite imponerende i de kampene han fikk stå for oss sist. Men kan hende det er lettere å være førstekeeper på et lag som vil bli presset bakover? Får mer å gjøre og kommer mer inn i kampen enn da han sto mot de svakeste lagene for VIF.

Vi har tapt i Narvik før. Her i vår siste kamp for sesongen allerede i tidlig i januar i 2021. Uka etterpå ble serien stanset pga covid-19 og Narvik ble tvangsflyttet ned da de hadde færrest poeng i snitt ift antall spilte kamper.  Canadisk trippel ga Vålerenga-smell mot Narvik (tv2.no)
Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd Narvik - VIF torsdag 19.09.24. kl. 1830 - av sorum2 - 09-18-2024, 12:13 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)