Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Enga - Aafk - lukten av gull eller reker?
#33
En kamp vi styrer de første 25-30 minuttene og mister initiativet de neste 35-40 minutta. Aafk styrer alt der ute i den perioden synes jeg.
Ikke vet jeg hva som skjedde, men det er nok en og annen som tror vi har rykka opp allerede. Greit at vi supportere mener det, men gutta der ute må fullføre hver kamp til vi er sikra opprykk.

Byttene kommer sent, men det er gode bytter. Godt å se de tar ut Borch som hadde nok en elendig kamp. Man ser på ansiktsuttrykket til Borch når han tusler av matta, at fyren ikke har det bra. Han vet han ikke har spilt godt nok denne sesongen, og skjønner nok at kapteinsbindet og plassen på laget er i fare kommende sesong.

Sjøeng som enkelte mener ikke er god nok (var ikke de orda som ble brukt, men vi skjønte hva enkelte mente), er banens klart beste spiller. Min påstand er at han er den klart beste keeper vi har hatt de siste 10-15 åra. Gutten er knapt ute av ungdomsskolen og leverer, fantastisk.

Rijks viser jo at han er langt bedre enn vår danske venn på topp. Han er bevegelig og får en rekke avslutninger med trøkk i. Aafk blokkerer vel 2 av avslutningene hans som kunne gått i mål. Banens nest beste der altså.
Hagen blir litt treg som indreløper, og der er vi svekka utover kampen da Aafk tar over.
Jukle med nok en assist gjør også en god kamp synes jeg.
Ellers er det jevnt over, hvor alle gjør det mer eller mindre bra i en lang periode som nevnt.

En seier til holder, du hørte det først her!
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Kamptråd Enga - Aafk - lukten av gull eller reker? - av Flemmern - 09-24-2024, 09:22 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 30 Gjest(er)