Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 5 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tippekonkurranse - Da høsten var som klarest
#20
I dag kommer det flere avklaringer 

På spørsmål 1 så blir H riktig (10 poeng eller færre) om vi avgir poeng 
U blir riktig om vi vinner  

På spørsmål 2 har Rijks alt startet en kamp (alternativ U), men starter han også i dag blir B rett svar. 

På spørsmål 3 må vi nok håpe på et braktap for Bryne. Igjen leder de med tre mål på oss på færrest innslupne, men om Mossevaffelkråkene skårer tre så ender de likt om vi holder nullen. 

Spørsmål 6 hvor mange kamper starter Riisnæs. 
Han har starta tre kamper (alternativ U) og er vel ute med skade nå og suspendert i cupen så da skal det nok mye til for borteseier. 

Spørsmål 7 
Hagen har fortsatt kun en start, men starter han i dag da? Alle tre alternativer er fortsatt mulig. 

8 vi er bare en fire måls kamp unna å ha tre kamper hvor vi skårer fire eller mer. Om det ikke skjer i dag må man være svært optimistisk for å tro på b-en sin. Men når mjøndalen kan skåre fem på oss må da for fanden vi kunne skåre minst fire på dem. 

9 vi har fortsatt kun holdt nullen i en kamp. Jeg sier ikke nei til at vi holder nullen i de to neste kampene denne uka og ender på 3 eller flere (B) 

11 Sannhetens time har kommet for å avklare avstanden til Moss. De spiller ikke i dag, men tar vi poeng i dag legger vi press på dem. Tar vi ett poeng må de unngå tap mot Åsane på søndag for at ikke avstanden skal nå 15 poeng. Vinner vi så må de vinne på søndag. 
Men Egersund lurer også rundt der og lukter blod som en likspisende makrell de har en kamp til gode og møter Lyn i dag og xxx søndag. Om de vinner begge sine så klarer vi ikke å få femtens poeng luke til dem ved konkurransens slutt, men planen er vel at de skal avgi poeng i dag så vi kan storme banen uten at Norsk regnesentral legger inn en formell protest. 

12 den forsmådde sekstett er og blir forsmådd. Det har ikke blitt mange omganger (også kalt null om man skal være fin på det) på Storevik, Kjelsen, Kamara, Obasi, Bully eller Thorvaldsen. Kanskje noen av dem får leke seg i kveld men det skal litt til å komme helt opp til fem eller flere.  

Ser vi på poengkonkurransen mellom spillerene så skjedde det også litt sist 

Braja fikk to nye mål og er bare en unna to sifra. I dag får han neppe spille så mye, men det er fortsatt fire seriekamper igjen etter dagens så det bør gå fint. 
Knekteparet vårt (JJ) Jukle og Jones fikk hver sin assist og står nå med henholdsvis 11 poeng (1 mål 10 assist) og 16 poeng (11 mål 5 assist) 
Jukle har ikke poeng i cupen, men Jones har ett av hver der og så nå har han 18 poeng totalt og nærmer seg 20 poeng totalt. 
Hatten av for Jukle som er vår første som når tosifra antall assist i år. Han må da klare tre poeng til og komme opp på 15.
Jones og Rijks har begge 11 mål i serien, med mål i dag kan Rijks igjen være alene i ledelsen og legge press på Jones.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Tippekonkurranse - Da høsten var som klarest - av Bohem33 - 10-02-2024, 09:22 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)