Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stabæk- Vålerenga 25.oktober 2024 19:00
#14
Grei kamp og til tider ganske bra. Laget framstår samlet, men vi har noen enkelte hjerneblødninger i bakre ledd, som også resulterte i en utligning.
Det jeg først og fremst reagerer på, er at Braj fortsatt starter kamper selvom serien er uviktig. Jada, vi ønsker 70 poeng, men det er greit å teste litt spillere, ikke minst Rijks.
For å si det sånn, Rijks viste mer ballkontroll, bedre spilleforståelse og var mer delaktig i spillet på sine 12-13 minutter enn Braj var i hele kampen. Jeg hadde ikke giddi grine om dette var et engangstilfelle, men dette er noe vi ser i hver kamp.
Se bare da han blir spilt gjennom, som også Nils nevner, Braj jogger mot cornerflagget og skaffer seg selv en elendig posisjon til å score. Forøvrig, hva er det med løpesettet hans? Ser ikke ut til å være skapt for fart iallefall. Vi ser også i et annet angrep, Borch legger inn fint og det ser ut til å være riktig høyde. Braj ser ut til å gå opp, men bommer med 10-15cm. Ser man på reprisa, ser man at Braj faktisk klarer kunststykket å komme 10cm opp i lufta (!?) Ser nesten ut som om han kun trekker opp beina istedenfor å satse.
Rijks viser langt bedre kvaliteter, men om Bakke hadde blitt spurt om det samme, ville svaret vært "motstander er slitne så det er enklere for han".
Trist for Rijks, det virker rett og slett urettferdig.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Stabæk- Vålerenga 25.oktober 2024 19:00 - av Flemmern - 9 timer siden

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: Awern, 30 Gjest(er)