Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
(02-13-2024, 04:08 PM)NilsDN Skreiv:
(02-13-2024, 02:00 PM)Bohem33 Skreiv: I en sak i Dagsavisen nå sier Bakke at vi regner med 1-2 nye signeringer før vi drar og at vi nok også tar med oss et par prøvespillere til Marbella. Prøvespillerne skal være med oss hele oppholdet og er noen vi har speidet på før og som det er aktuelt å signere.

Så lenge de ikke heter Krokstad og Brenden så...

He he det passer ikke helt inn med det andre de har sagt. De har jo sagt at Krokstad og Brenden ikke er aktuelle for oss, men at prøvespillerne er det. 
Det ble hinta litt om at det kunne være spillere jokke har speidet på, han hadde jo turer rundt omkring i fjor. 
Blant annet denne turen:  Sportssjefen har vært på reise / Vålerenga (vif-fotball.no)  
Her sier han at han fant noen spennende kantspillere, men at vi da (januar 2023) ikke trengte det. Det gjør vi definitivt nå. 
Måneden før skrev Dagsavisen at han var i Ghana.
Kobler man denne saken mot den speidern fra vestafrika som jeg nevnte i mitt forrige innlegg (han viser fire flagg i tweeten det første er ghanesisk) så virker det enda mer sannsynlig at en afrikaner kan være på vei.  
Det hadde jo vært veldig kult om vi fant to gode spillere der som kunne kommet sammen og bidratt med litt ekstremkompetanse.
Når det er sagt så virker det som vi fortsetter å kvitte oss med de gamle (børven, strandberg, oldrup) og hente unge (jeg tviler på at prøvespillerne er gamle rutinerte spillere) samtidig som vi peker på for ung tropp som en av grunnene til at det gikk så dårlig i fjor. Så da må vel de tre andre signeringene (de som ikke er prøvespillere) være 45+ om det skal gå opp. Kanskje henter vi inn noen fra aldermannsligaen?

Når vi først blar i gamle aviser kan vi ta med oss noen sitater fra sportsdirektøren vår til Nettavisen 180622 https://www.nettavisen.no/sport/knallhar...-95-512912

- Skandinavia er hovedmarkedet, det neste er skandinaviske spillere i utlandet, før vi ser til Nederland, Belgia og tysk 2. divisjon og videre Afrika. Skal vi hente afrikanske spillere skal spilleren ha noe eksepsjonelt, i og med at vi har en så god ungdomsavdeling selv.

...
- Vi har en teknisk speider i Kroatia som tar seg av området rundt der, samtidig som vår sjefsspeider reiser rundt i verden og ser på det meste. Vi benytter oss av datascouting, men vi kommer aldri til å signere en spiller uten å ha sett han live. Det sportslige apparatet sitter hver dag og diskuterer hva man trenger, så jeg er trygg på vi skal finne det rette.

--
Og enda lengre tilbake (april 2008) da han var ekspert var han også opptatt av vest afrika https://www.eurosport.no/fotball/elitese...tory.shtml

– DE NORSKE KLUBBENE HAR SOVET I TIMEN
Nigerianeren spilte i WAFU Cup, et mesterskap for vestafrikanske nasjoner, og Jonsson er forundret over at Aremu til slutt endte i Start. Han mener de andre norske klubbene bør skylde på seg selv for at de ikke var med i kampen om stortalentet.
– Jeg er litt overrasket over at han landet der. I WAFU Cup var han meget god. De norske klubbene var dessverre ikke på plass. Det burde de ha vært, mener han.
– Det er en godt «scoutet» overgang der de andre norske klubbene har sovet i timen.
Jonsson mener turneringen er en gullgruve med tanke på signeringer.
– De beste vestafrikanske landslagsspillerne er der, så er det nesten ikke en norsk agent der. Nesten ingen. Der skal de norske klubbene nesten stå med knivene etter hverandre og hugge. Start var på plass, og det bærer det frukter av også, sier han.
– At det ikke var noen andre litt større klubber, nederlandske eller belgiske, som hentet Aremu, det overrasker meg litt. Det er en Anthony Annan-kopi. Det har jeg sagt fra dagen han kom. Jeg tror han kommer til å bli bedre enn sin kopi, fastslår Jonsson.

---

Mens vi venter kan jeg tipse om at noen som sier de kommer fra Vålerenga går rundt og samler inn penger, men at klubben sier det er svindel.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/nabov...innsamling
Svar
(02-13-2024, 04:21 PM)Bohem33 Skreiv: --
Og enda lengre tilbake (april 2008) da han var ekspert var han også opptatt av vest afrika https://www.eurosport.no/fotball/elitese...tory.shtml

– DE NORSKE KLUBBENE HAR SOVET I TIMEN
Nigerianeren spilte i WAFU Cup, et mesterskap for vestafrikanske nasjoner, og Jonsson er forundret over at Aremu til slutt endte i Start. Han mener de andre norske klubbene bør skylde på seg selv for at de ikke var med i kampen om stortalentet.

Joda, men så hører det også med til historien at Start solgte Aremu for 3-4 millioner til 2.Bundesliga hvor han er litt ut og inn av laget. Ble solgt for €400.000 til Kaiserslauteren nylig.

Jokke har latt seg begeistre av mange han, opp gjennom tidene. Det er ikke alltid det han sier stemmer.

Mörfelt kan være et nytt funn av Persson. Han har sett ut som en million i vinter. Den pasningssikre midtbanespilleren har satt preg på Varberg og tatt nivået med en gang. Flytter beina mye og raskt samt at han i tillegg har mye målpoeng i seg.

https://www.eurosport.no/fotball/allsven...tory.shtml

Vi kjøpte han noen måneder etter at Jokke var ute med denne saken.

Ut over det er jeg enig. Vi må tørre å ta inn afrikanere. Det er ikke alle som slår til og de trenger ofte litt tid. Men når de slår til så er de også veldig veldig bra. Og det passer godt å la dem få akklimatisere seg litt i OBOS før de tar Eliteserien med storm.
Svar
(02-09-2024, 03:14 AM)Grimm Skreiv: [Vers 2: Daniel Obede]
I OBOS, så har vi en bror som spiller
Bully med ballen, gir forsvars finter
Milano drip, ikke fan av Inter
Neste år, Ballon' d'Or om vi temmer simpelt

Stenz bekrefter Messi på vei inn.

Basert på at det er en utenlandsk stopper, og at teksten er fra en låt av Hkeem, har jeg kommet fram til denne karen med Hakim som mellomnavn:

Calal Hüseynov - Player profile 23/24 | Transfermarkt

21 år gammel stopper som er litt inn og ut av laget for en middelhavsfarer i bulgarsk toppdivisjon, men han har A-landskamper for Aserbadsjan, uten at det nødvendigvis er et kvalitetstegn.

Med all sannsynlighet er dette uansett grov bom fra min side.
Svar
Its time for !
Svar
Stopperen Mark Exclamation fra Nigeria?
Svar
(02-13-2024, 06:07 PM)NilsDN Skreiv: Stopperen Mark Exclamation fra Nigeria?

Period! ;-)
Svar
Den skjønte jeg ikke. Det er full stop hos meg.

To Sørafrikanere er med til Marbella
Svar
(02-13-2024, 06:41 PM)NilsDN Skreiv: Den skjønte jeg ikke. Det er full stop hos meg.

To Sørafrikanere er med til Marbella

Skjønte den du!
Svar
Er de to utropstegnet? Eller er det noe annet?
Svar
(02-13-2024, 07:00 PM)NilsDN Skreiv: Er de to utropstegnet? Eller er det noe annet?

Waka Waka
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 27 Gjest(er)