Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postnord 2023
#11
tap 3-2.
3-2 kommer minuttet etter 2-2. Kjedelig.
Så da holder spenningen seg. Det er interne oppgjør mellom lagene bak på de 2 siste rundene, så det kan gå selv uten mer poeng
Svar
#12
Hjemme mot Egersund idag. Vår eldste er yngre enn deres yngste.
Det må jo nesten bli sånn når a-laget spiller i morra. Skulle tatt seg ut om noen blei skada og derfor ikke kan bidra mot Sarp. Uansett, kan bli nok en brutal kamp for gutta dette..
Svar
#13
Det gikk som det måtte. Fullstendig grisebank. Nå gjør jo dette tapet at direkte opprykk mest sannsynlig ryker for Preben & Co men utviklende er dette ikke. Rekrutta har 66 baklengs og en målforskjell på minus 36. 66 baklengs på 25 kamper. Det er altså et snitt på 2,64 baklengs. 2.laget har kun vært i nærheten de kampene det har vært dytta inn folk med erfaring. Npr tenåringene har måtte klare seg alene har det ofte blitt veldig stygt.
Vel, en kamp igjen mot Aalesund 2. De rykka ned idag, så får sikre plassen der. Kan også få hjelp fra andre lag, men best å bare gjøre jobben sjæl..
Svar
#14
(11-04-2023, 01:34 PM)Loffen Skreiv: Hjemme mot Egersund idag. Vår eldste er yngre enn deres yngste.
Det må jo nesten bli sånn når a-laget spiller i morra. Skulle tatt seg ut om noen blei skada og derfor ikke kan bidra mot Sarp. Uansett, kan bli nok en brutal kamp for gutta dette..

Ja en brutal dag for gutta dette her! Men med andre resultatene bør det bli samme divisjon neste sesong! Selv om jeg er skeptisk til hvilken nyte klubben har av dette!!!!!?
Svar
#15
Ser ut til at vi er berga. Avhengig av at Lyn og Egersund vinner den siste kampen,  det bør være i boks. Alternativt kan vi slå Ålesund,  bør greie det og med bare litt styrking av dagens lag.
Svar
#16
Det blir litt av en sisterunde i avdelinga. Mye på spill i 4 av kampene.
AAFK2 - VIF2 - Vi kan rykke ned med uavgjort eller tap. AAFK har rykka ned og spiller med senka skuldre, og vant i dag. Spooky.
Brattvåg-Træff - Træff kan berge plassen med seier.
Egersund-Vard - Vard trenger poeng for å sikre plassen, helst 3. Egersund trenger poeng for å sikre direkte opprykk, også helst 3.
Lyn-Fram - Lyn kan få direkte opprykk med mere poeng enn Egersund, og Fram kan berge plassen med seier.

Har vel tilstrekkelig trua på at Lyn og Egersund vinner sine kamper, slik at vi holder Fram og Vard bak oss, men snubler ett av disse lagene og vi ikke klarer å hamle opp med Aafk bli det fort 3. divisjon i 2024...
Svar
#17
Forferdelig oppvising av Vålerenga det her. Sender et rent juniorlag, ikke engang spillere som ikke er u nærheten av noe a-lagsspill, som Kjellsen, Kreusberger, Thorvaldsen eller Vitinho var med i dag.

Det er åpenbart at noe må gjøres om 2.lag skal få fortsette å spille i denne divisjonen, nivået er altfor høyt til at det vi holder på med er i nærheten av å være greit.

Jeg liker å dra på kamper på dette nivået og har vært på både Kjelsås, Lyn og Grorud i år og sett kamper med lag med spillere som bruker fritiden sin på å skape så gode fotballag som mulig. Jeg synes de burde slippe å ha den driten som heter Vålerenga 2 i ligaen sin (eller RBK 2 for et par siden som tapte 12-0 borte mot Skeid i det som var en avgjørende opprykkskanp for Skeid)
Svar
#18
(11-04-2023, 05:27 PM)Belhaven Skreiv: Forferdelig oppvising av Vålerenga det her. Sender et rent juniorlag, ikke engang spillere som ikke er u nærheten av noe a-lagsspill, som Kjellsen, Kreusberger, Thorvaldsen eller Vitinho var med i dag.

Det er åpenbart at noe må gjøres om 2.lag skal få fortsette å spille i denne divisjonen, nivået er altfor høyt til at det vi holder på med er i nærheten av å være greit. 

Jeg liker å dra på kamper  på dette nivået og har vært på både Kjelsås, Lyn og Grorud i år og sett kamper med lag med spillere som bruker fritiden sin på å skape så gode fotballag som mulig. Jeg synes de burde slippe å ha den driten som heter Vålerenga 2 i ligaen sin (eller RBK 2 for et par siden som tapte 12-0 borte mot Skeid i det som var en avgjørende opprykkskanp for Skeid)

Nå kan det faktisk være at vi trenger spillerne du nevner her mot slutten av sesongen. Vi har virkelig ikke råd til å miste noen til skader, som kan bidra i de 4 siste kampene. Da må 2. laget vike, rett og slett. Riktig lag i dag, og bonus at Egersund forhåpentligvis tar 1. plassen Big Grin
Svar
#19
Unggutta mot Aalesund fra klokka 1. Men både Egersund og Lyn må vinne for å ende som nr 1. Vinner de 2 så har det ingenting å si hvordan 2.laget vårt gjør det. Dog, vi må gjerne sikre oss på egenhånd
Svar
#20
Både Lyn og Egersund leder 3 0, så ser ut som vi er berga, selvom vi ligger under 0 2. Nå er det A laget som bestemmer  hvilken divisjon VIF2 skal spille i neste år.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)