Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mjøndalen - Vålerenga, søndag 28.04.24 kl. 14:30
Da er det bare å håpe dusteBakke tar ansvar og går av. MIF har scora på 5 av 6 sjanser, og da kan ikke trener gjemme seg bak noen verdens ting.
Svar
Hva om vi starter en kronerulling og får 17-18 av de sprekeste i Klanen til å spille for Enga? En billig løsning, bedre resultater og en fornøyd Jokke.
Svar
Tenker det er bra vi taper såpass mye. Dette går det ikke an å prate seg fra. Håper Bakke er borte i løpet av mandagen.
Svar
(04-28-2024, 04:19 PM)Glennsoe Skreiv: Tabbe sjøeng OG forsvaret...

Hvorfor står Sjøeng såååå langt ut.

Er ingen tabbe av Sjøeng, ballen går via Kjellsen.
Svar
Vi får vel høre det samme fra Bakke etter kampen. Bygge kultur, dra i samme retning.. Prater om alt annet enn hva som er galt på banen..
Svar
Er vel noen hoder som skal rulle nå, eller? JJ, Bakke eller begge? Og hvorfor er både Fredriksen og Nordnes med i topptungt trenerteam??
Svar
Opphentingen har startet.
Svar
El-Abdellaoui sitt første i det minste, får håpe det blir mange fler
Svar
(04-28-2024, 04:21 PM)Østblokka Skreiv: Vi får vel høre det samme fra Bakke etter kampen. Bygge kultur, dra i samme retning.. Prater om alt annet enn hva som er galt på banen..

"Mye positivt å ta med seg fra denne kampen"
Svar
(04-28-2024, 04:19 PM)PrimeFootballer Skreiv: VIF ligger under 4-1 mot ett av bunnlagene i Adecco og ser rett og slett hjelpeløse ut. SLUTT Å SPILLE DERE UT BAKFRA OG BEGYNN Å MÅKE! Det er det vi har spillermateriale til.
Det værste er at det har vi ikke, jeg mener at vi må måke fordi vi ikke kan spille ut bak. Men, vi har jo ingen spillere fremover som kan krige og vinne den ballen som blir måka frem..
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 8 Gjest(er)