Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Rosenborg
#61
(10-30-2023, 02:17 AM)JohnnyJ Skreiv: [quote pid="209" dateline="1698622632"]

Nå er det på tide å gjøre noe vi ikke har gjort siden vinteren 2004 - være innstilt på at vi skal fighte for å overleve/midt på tabellen -> sette et lag som fungerer og når dette laget sitter så kan man spe på med kvalitet der det trengs. Nå har vi mer eller mindre drevet brannslukking siden 2011 med 18-24 spiller i troppen som er like gode. Dette resulterer i stor rotasjon i laget når ting ikke fungerer i stedenfor å innse at nye spillere kreves.

Du tar det altså for gitt at vi kommer oss ut av nedrykksumpa? Det tror nemlig ikke jeg.
I bestefall så er jeg redd det blir kvalikkplass i år.

Lagene rundt oss har en formkurve som peker oppover. Vår har pekt nedover lenge. Både Stabæk og Sandefjord plukker poeng. Ham/kam og Haugesund er begge 3 poeng foran oss. Blir tøft å ta igjen dem.

Følger et lag i utlandet også som rykket ned for noen år siden. "For gode til å rykke ned med den stallen" ble det sagt gang på gang helt til nedrykket var et faktum.  Spillerne innså ikke alvoret før det var for seint. Ser konturene av det samme her. Poengfangsten tatt i betraktning er det en stor sjanse for at vi spiller i OBOS-ligaen neste sesong.
[/quote]

Det kan skje, men jeg orker ikke tenke på det ennå. 12 poeng å spille om, og for vi 3 runder siden skrev de fleste at det var i kampene mot Stabæk og Ham-Kam vi måtte ta poengene som kreves.
Svar
#62
Alt koker i bunn og grunn ned til, at vi har endret strategi etter hovedtrener og at styrene nok har latt seg lokke med på, hovedtreners mål. Så vi må mange hovedtrenere og styrer, tilbake for å forstå hvorfor vi er der vi er. Kanskje startet dette allerede etter Martin Andresen.

En ting er helt sikkert - det er ikke enkelt å være hovedtrener i Vålenga.
Svar
#63
(10-30-2023, 12:08 PM)Kroken Skreiv: Alt koker i bunn og grunn ned til, at vi har endret strategi etter hovedtrener og at styrene nok har latt seg lokke med på, hovedtreners mål. Så vi må mange hovedtrenere og styrer, tilbake for å forstå hvorfor vi er der vi er. Kanskje startet dette allerede etter Martin Andresen.

En ting er helt sikkert - det er ikke enkelt å være hovedtrener i Vålenga.

Nei, men det er betydelig enklere å være det når det er eneste jobb. Vi har jo lang tradisjon for å gi hovedtrener all makt, og da ser vi også resultatet av det. Det er vanskelig for oss å bytte hovedtrener uten også å endre hele strategien. Og det er null kontinuitet. Hvert fjerde, femte år så skal vi ha inn en ny som skal gjøre alt vi har gjort fram til da helt annerledes.

Kampen i går taper vi pga individuelle feil, spesielt på 0-2 og 1-3. Men det er noen som har ansvaret for at vi er der vi er.

Erik Espeseth, Tuva Ørbeck Sørheim og resten av klubbstyret samt Dag Eilev Fagermo må bære det tyngste ansvaret for det.

JJ og Bakke er ikke fritatt for ansvar de heller, men spesielt styret i fotballklubben er ansvarlig for det her. De har ikke skjønt sin egen rolle.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)