Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Stabæk
#21
Og HamKam og Sandefjord vant, så de er umulige å ta igjen. Grattis alle sammen, vi er i OBOS
Svar
#22
Usikker på om det er bra med H-K seier i dag, når de ikke har kniven på strupen får vi håpe de slapper av litt? Så alle støttepasningers lag kan ha et håp om tre poeng..
Svar
#23
I og med tre gratispoeng til Sandefjord mot LSK i siste runde, så er det bare Stabæk vi har en ørliten sjanse til å passere og så holde oss via kvalik.
Men det er jo helt natta når det gjelder spill nå, så liten tro på at det skal gå.
Svar
#24
I sjakk terminologi satte vi oss i sjakk i dag og kun mirakler, i de to siste rundene, gjør at vi unngår å bli satt matt.

Matt er i det hele tatt det jeg føler meg akkurat nå med et hjerte son banker for Enga.

Denne gjengen er simpelthen ute av stand til å rette nesa fremover på banen og ser etter 1-3 muligheter for å spille ballen bakover, *før* de i det hele tatt tenker tilsvarende fremover. Selv 5 minutter på overtid.

Og på toppen vinner både Sandefjord (takk rbk) og Kamma.
Svar
#25
(11-12-2023, 08:36 PM)Goliat Skreiv: Usikker på om det er bra med H-K seier i dag, når de ikke har kniven på strupen får vi håpe de slapper av litt? Så alle støttepasningers lag kan ha et håp om tre poeng..

Er nok ingen fordel. 
Enga er alltid stas å slå for HamKam, 
og nå kan de gjøre det med lave skuldre.
Blir vel til at Udahl sender oss defintivt ned i Obos.
Svar
#26
Svak kamp mellom 2 svake lag. Vi er blottet for selvtillit på de halvsjansene vi får. Det finnes dog et håp siden vi ikke tapte, men da må det skje mirakler i landslagspausen
Svar
#27
Hva i himmelens navn tilsier at vi skal vinne matchen på Hamar eller siste hjemme?! For ikke å si begge?! OBOS er tatovert oss i panna nå, og tror de siste desillusjonerte bør innse fakta.
Svar
#28
Skuffende i dag at man ikke treffer bedre med endringene på laget. Offensivt store skritt tilbake fra RBK hjemme. Enda mer skuffende at man ikke gjør endringer, eller i hvert fall sent, når alle kan se at vi ikke lykkes offensivt i det hele tatt.

Mirakler skal til om dette skal snu..

Alle til Hamar ?
Svar
#29
Enig, hva faan tilsier at vi skal vinne kamper? Eller i det hele tatt score mål?
Det er INGEN lag som spiller så mye støttepass som oss. Hva er det som surrer oppi hodet på spillerne? Bakke som den pedagogen han er, hvorfor får han ikke dytta inn i hodet på spillerne at det er bedre å forsøke framover og miste ball da, enn å spille bakover og at Sjøeng tuppern ut på midten og vi mister der.
Vi har i det minste flere spillere framme i banen når vi er på "vei fram", enn når vi spiller bakover og alle rygger.

Dette skjønner jo alle, men tydeligvis ikke Bakke. Når det er så høyre skuldre blant gutta, MÅ Bakke som trener motivere de til å forstå at det ikke er farlig å spille fram.
Men jeg tror faktisk nå at Bakke ber dem spille bakover når man er usikker, så vi ikke mister ballen. Hvis så er tilfelle, er Bakke rett og slett idiot i tillegg.
Svar
#30
Taktisk sett så har vi ikke spillere som passer formasjonen vår. Når vi ikke klarer skape mer enn dette i dag og ikke evner å gjøre endringer klarer jeg ikke se hvordan vi skal få til det her.
For å få frem noe positivt, så holdt vi nullen. Det er ikke ofte. Men det holder ikke.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)