Avstemning Obosligaen 2024?
Du har ikke tillatelse til å avgi stemme i denne avstemmingen.
Direkte nedrykk
48.78%
20 48.78%
Kvalifikasjon
39.02%
16 39.02%
Vi kommer på 13. plass eller høyere
12.20%
5 12.20%
Totalt 41 stemmer 100%
* Du stemte på dette valget. [Vis resultater]

Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykker Vålerenga ned til OBOS?
#21
(11-08-2023, 02:17 PM)Talentløs Skreiv: DEF startet jo Ære være-serien med å spøke om at dette var nedrykksTV. Kanskje han har jingsa?
Ære være burde vært avsluttet når Bakke kom inn.
Det burde i alle fall avsluttes nå hvor vi ligger der vi ligger. 

Reality tv i situasjonen vi er i tror jeg ikke hjelper noen bortsett fra bønder som koser seg.
Svar
#22
(11-07-2023, 08:37 PM)Langbølgen Skreiv: På grunn av at kompleksbønda kommer til å legge seg mot Sandefjord, er det nok Stabæk vi kjemper mot når det gjelder kvalikplassen. Håpet vårt er at Rosenborg slår Sandefjord til helgen. Da trenger Sandefjord noe borte mot Stabæk, og det tror jeg de kan klare. Ut i 100 mot Stabæk nå!!

Det er fortsatt mange veier til å holde plassen da, men vi må så klart ha poeng. 

Selv med uavgjort mot Stabæk er det ikke helt kjørt. Grunnen til det er at en seier på oss i en av de to neste vil trumfe et uavgjort mellom Stabæk og Sandefjord. De har begge et poeng på oss. Men hvis vi bare spiller uavgjort mot Stabæk så bør helst ikke Sandefjord vinne mot RBK.
Svar
#23
(11-06-2023, 10:38 PM)Kroken Skreiv: Tror dessverre vi rykker ned. Hvorfor? Vi viser ingen tegn til å omsette alvoret til påkrevd desperasjon og resultatene i andre kamper, vitner om at desperasjonen er større hos de andre «rundt oss».

I beste fall overlever vi med minste margin via kvalik.

Om det ender med nedrykk, frykter jeg også at veien opp igjen, kan bli tøffere enn mange tror. Litt korthus altså. Ikke spesielt enkelt å skrive dette så rett frem, men med 3 kamper igjen, klarer jeg ikke helt å se hvordan dette skal snu. Her har så mye gått galt på flere plan over flere år, at det er vanskelig å tro.

Tar gledelig feil, men realisten i meg, sier at toget dessverre har gått og at vi spiller i OBOS i 2024.

Kroken på døra der altså ? Smile

Vi har jo ikke tapt kampene på forhånd.
Vi må spille først.
In remembrance of Magic-Thorsen, takk.
Svar
#24
Jeg syntes lederne i klubben vår, som Siem og JJ, ikke har håndtert denne situasjonen veldig godt. Det gjelder kanskje mest JJ, som bla. får VG på besøk i går under trening kun en dag eller to etter forrige store intervju i VG.

I en periode hvor spillerne nok trenger at det avlastes litt press og at de får ro til å fokusere og prestere, så har det vært mange artikler om krisen vi står i hvor vi alltid er villige til å kommentere. Jeg tror ikke det har en positiv innvirkning på spillerne.

Det er egentlig bra at vi har en åpen kultur, og at ledelsen vår ser verdien av det. Men akkurat nå, i denne situasjonen, så må det være lov å bruke media litt taktisk. Være litt Mourinho, få presset vekk fra spillerne og over på noe annet. Sørg i hvert fall for ro rundt spillerne, og ikke legg noe mer press på de. Det hjelper ikke spillerne at ledelsen snakker ut i media om at det er krise å rykke ned..
Svar
#25
Aldri ro i klubben vår, vært mye kok i år og meninger i media: JJ, Espeseth, Strandberg og Geir Bakke. Nå er flere kommet til i administrasjonen: Siem, Aalbu og Graff. Stor administrasjon med sterke personligheter som ytrer sine meninger, de alle liker å prate. Jeg synes det er positivt med medietrykk og det skaper interesse rundt klubben, selvom det er mye støy. Håper og tror ikke spillerene blir påvirket i særlig grad. NÅ må det presteres i de 2 neste kampene. Alle vet og skjønner at det er krise å rykke ned for en klubb som Vålerenga.
Svar
#26
Skrekkscenariet nå er at vi rykker ned. Glimt selger Faris for 150 mill, og kjøper Illic for 10. Han scorer en million mål for dem til neste år, og de selger han videre for 100 mill pluss.
Svar
#27
(11-10-2023, 12:36 PM)Trasskuken Skreiv: Skrekkscenariet nå er at vi rykker ned. Glimt selger Faris for 150 mill, og kjøper Illic for 10. Han scorer en million mål for dem til neste år, og de selger han videre for 100 mill pluss.

Ja, det er realiteten det, krise ved nedrykk. De mest attraktive vil heller ikke spille i OBOS. Ledelsen sier jo selv at Vålerenga har mange attraktive spillere, også masse unge talenter som andre klubber ønsker. Det er bare det at vi ikke vinner kamper som har satt oss i en vanvittig kjedelig situasjon. Blir ikke lett å forsterke mer kvalitet enn kvalitet spillere som forsvinner ved et eventuelt nedrykk. Har ennå mulighet til å redde inn sesongen i de to neste kampene.
Svar
#28
Media kommer på treninga vår om de ønsker det, å nekte dem inngang flere dager før hadde vært i overkant ekstremt. Det skjer en sjelden gang at man ikke slipper inn presse fordi man øver på dødballer eller andre ting som kan være sensitivt, men det gjøres vel sjelden før kamper mellom klubblag i samme liga. Det uvanlige grepet vi har tatt nå er at mange av spillerne ikke stiller til intervju, det kan ha noe for seg særlig om spillerne selv ønsker det. Men da er det bra at andre fra klubben som Geir og Jokke stiller opp. Det er bra for klubben at folk er interessert og at vi har solgt mange billetter om få fikk med seg at vi var i fare ville det vært verre enn det meste.

Vi har ikke tapt enda og vi kan avgjøre selv. Vinner vi de tre siste så kan vi dårligst havne på kvallik. Kanskje holder det å vinne de to neste. Jeg tror rbk slår sandefjord og det kan godt hende at haugesund slår stabæk. LSK kommer til å legge seg i siste kampen, men sandefjord stabæk kan gå alle veier. Kvallik er det mest sannsynlige utfallet sånn vi ligger ann nå, men da må vi da for faen klare å slå xxx, sogndal, kbk, start eller bryne.
Men alt handler om søndag. Vinner vi der er vi et langt steg nærmere å minimum klare kvallik. Taper vi er nesten alt håp ute for å klare seg uten kvallik og selv kvalliken henger i en tynn tråd.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)