Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamkam - Vålerenga
#11
(11-15-2023, 06:00 PM)Martin.s Skreiv: Trenger 2 billetter til HamKam borte! Noen?

Jobbes med flere billetter, etter at de 1000 vi fikk forsvant med en gang. For en vill support! Gi oss en seier nå gutta, dere er gode. Husk det!

https://www.vif-fotball.no/nyheter/alle-til-hamar
Svar
#12
(11-15-2023, 08:08 PM)Langbølgen Skreiv:
(11-15-2023, 06:00 PM)Martin.s Skreiv: Trenger 2 billetter til HamKam borte! Noen?

Jobbes med flere billetter, etter at de 1000 vi fikk forsvant med en gang. For en vill support! Gi oss en seier nå gutta, dere er gode. Husk det!

https://www.vif-fotball.no/nyheter/alle-til-hamar

Når du sier «jobbes med flere billetter» betyr det at det kanskje kommer flere eller er det garantert at det kommer flere?
Svar
#13
Vi fikk tildelt rundt 1000 billetter på bortefeltet H, G, F, ble fort utsolgt. Deretter fikk vi tildelt billetter på felt E. Alle disse er også utsolgt, jeg var heldig og fikk tak i 3 stk. Det er ennå ledige billetter på andre felt om vi er raske, men vi kommer ikke inn på disse feltene om vi har på oss Vålerenga effekter.
Billettsalg: https://hamkam.woow.no/#!/match/buy/453/
Svar
#14
Blir det noe kamp, da? Har Kamma fått i orden undervarmsanlegget sitt på Briskeby?
Svar
#15
(11-20-2023, 01:55 PM)ehauger Skreiv: Blir det noe kamp, da? Har Kamma fått i orden undervarmsanlegget sitt på Briskeby?

Er mer bekymra for om gutta er klare til kamp, fra første minutt..
Svar
#16
Ser kampen på TV eller PC - kanskje vi drar ett poeng.
Svar
#17
(11-23-2023, 07:32 PM)Lilleberg Skreiv: Ser kampen på TV eller PC - kanskje vi drar ett poeng.

Bra for deg, og lykke til.

Vi har 3 mål ekstra på Stabæk, i tillegg til flere scorede mål. Altså 4. Det teller nok alt nå.
Svar
#18
Det kan godt hende Stabæk har vunnet sin siste kamp for sesongen. Jeg vil si at Sandefjord er favoritter mot Stabæk, mens jeg ser bortekampen deres i Haugesund som helt åpen. Hvis de ikke vinner noen flere kamper så holder det at vi vinner en av våre to.

Vi må vinne mot HamKam, så mye mer er det egentlig ikke å snakke om.

Men om vi klarer det. Og Stabæk ikke vinner sin kamp mot Sandefjord så er det bra muligheter. Hvis Sandefjord og vi vinner så sikrer vi kvaliken hvis vi enten selv tar et poeng mot Tromsø. Eller hvis Stabæk ikke slår Haugesund.

Hvis Stabæk derimot slår Sandefjord så trenger vi hjelp i siste runde, uansett om vi selv vinner på Hamar.

Hvis Stabæk slår Sandefjord og vi selv ikke vinner mot HamKam så er vi alt i OBOS-ligaen. Da er det kun teoretisk mulig at vi klarer kvaliken. Med uavgjort så passerer vi en av dem hvis de taper i siste runde og vi selv vinner. Med tap så er det kun Sandefjord vi kan ta igjen. Og de har fem plussmål på oss. Og de tar garantert minst et poeng mot et LSK som helt sikkert ikke vil ønske å vinne sin kamp.

Så Sandefjord må vinne. Gjør de det så har vi en brukbar mulighet på kvalikplassen. Selv med bare uavgjort på Hamar så trenger vi da kun å matche Stabæks resultat i siste runde. Og vinner vi på Hamar så vil da som sagt klare oss hvis enten vi tar et poeng av Tromsø eller Stabæk ikke vinner i Haugesund.
Svar
#19
(11-24-2023, 02:43 PM)NilsDN Skreiv: Det kan godt hende Stabæk har vunnet sin siste kamp for sesongen. Jeg vil si at Sandefjord er favoritter mot Stabæk, mens jeg ser bortekampen deres i Haugesund som helt åpen. Hvis de ikke vinner noen flere kamper så holder det at vi vinner en av våre to. 

Ganske mye optimisme her. Haugesund kan også ha null å spille for i siste kamp, og jeg er uenig i at Sandefjord er favoritter mot Stabæk. Sandefjord kan vinne, for de er et godt lag når de er påskrudd, men det er det 70-30 for at de ikke er. Stabæk virker derimot mye mer solide, og var klart bedre enn oss i forrige kamp.
Svar
#20
Vel, jeg ser Sandefjord som et lag med et mye høyere maxnivå enn Stabæk. Men det er en helt åpen kamp. Det samme er Stabæks kamp borte mot Haugesund. Et lag som gjerne vil avslutte på hjemmebane med seier mot et lsg med potensielt veldig høye skuldre. Også en helt åpen kamp.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)