Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga - Tromsø søndag 3.desember 17:00
#31
Godt å lese inne på Haugesund sin hjemmeside og Facebookside. Der er det "Kampen som må skal/må vinnes". Og salget på tribunen er bra. De har tapt sine 3 siste, men kun én av de var hjemme. Mot Brann. Før det, var det 3 strake seiere, to av de hjemme mot Godset og Aafk. De skal kunne gjøre noe her. Takk gud for at også de har masse å spille for!
Svar
#32
11.500 solgte. Dette blir trøkk!

Kom igjen Enga!!
Svar
#33
(11-30-2023, 10:24 PM)Langbølgen Skreiv: Godt å lese inne på Haugesund sin hjemmeside og Facebookside. Der er det "Kampen som må skal/må vinnes". Og salget på tribunen er bra. De har tapt sine 3 siste, men kun én av de var hjemme. Mot Brann. Før det, var det 3 strake seiere, to av de hjemme mot Godset og Aafk. De skal kunne gjøre noe her. Takk gud for at også de har masse å spille for!

Ja, det kan bli avgjørende det. Jeg tror kampen mot Tromsø blir jevn og jeg har ikke noe imot at Ilic stanger inn 2-2 i det 95.minutt og sikrer kvalikplassen fordi Haugesund vinner 3-0.

Men jeg er gammel nok til å få litt deja vu til en kamp mot Start. Før siste runde lå både Start og vi på 21 poeng, men vi hadde bedre målforskjell. Kjetil Rekdal scora på straffe, for Kristen Vikmaë drepte spenningen når han satte inn 2-0 tidlig i andre omgang. Og helt på slutten satte Åsmund Bjørkan inn 3-0 og jobben var gjort.

Men så var det Sogndal i kvalik da. Etter 1-1 borte så ble det 2-2 hjemme. Sogndal med bare 10 på banen klarte å få inn en sen utlikning på Ullevål og rykka dermed opp på bortemål. Og Spetalen, datidens Trøim og som sikkert var like lite imponert over hvordan pengene ble brukt da som Trøim nå, kom med det klassiske utsagnet: Varen er levert. Den heter 1.divisjon og Mandalskameratene. Så vi får bare håpe at vi ikke får varelevering også i år. I år heter den Levanger.
Svar
#34
Vi nekter Tromsø supporterne flere billetter enn de har krav på, det er selvfølgelig fornuftig og det eneste rette å gjøre. Men på sikt håper jeg reglene endres sånn at man må gi bortesupporterne hele kortsida bak mål om de klarer å selge ut billettene innen fire dager før kamp. Det ville skapt en større blest rundt kampene og en bedre ramme. Bedre rammer for bortesupportere er noe hele ligaen vil tjene på, her er vår egen klubb langt framme, mens enkelte andre klubber nærmest konkurrerer i å gi motstanderne så dårlig forhold som mulig

https://www.tv2.no/sport/valerenga-sette.../16264748/

Fint intervju med Bakke og Jokke. De har stor tro på at neste år blir en opptur særlig om vi ikke rykker ned.
https://www.tv2.no/sport/fotball/elitese.../16261606/

Tromsøspiss Lasse Nordås kan få gullmedalje om vi vinner. Han har spilt ti kamper for bodø og får da gullet om ikke tromsø tar medalje. Men som gammel lsk spiller er han selvsagt mer opptatt av å sende oss ned
https://www.tv2.no/sport/fotball/elitese.../16263899/

Ellers går temperaturen litt opp (mellom 8 og 11 kuldegrader i følge yr og storm) og oddsen litt ned for at vi vinner. De utenlandske gir i snitt 2,1 på oss og 3,1 på tromsø
Oddsen for at vi tar poeng er helt nede i 1,35
Det betyr i prosent dersom oddsen er fair at det er 48 % for hjemmeseier og 32 % for borteseier.
Sannsynligheten for at vi tar poeng er 74 %.

Ettersom fugla kommer til å legge seg vil uavgjort kun hjelpe oss om Haugesund vinner.
Heldigvis er uavgjort et veldig dårlig resultat for tromsø. De eneste tilfelle hvor u er bedre for dem enn tap er om brann taper med 9 mål eller mer.
Hvis brann ikke taper med 9 mål + så må de vinne for å kunne ta igjen brann. Og viking vil om de vinner være foran tromsø på målforskjell dersom tromsø tar ett poeng.
Så leder haugesund sent i kampen kan vi være i en situasjon der tromsø må ha mål mens vi klarer oss godt med uavgjort.
Svar
#35
(12-01-2023, 01:09 PM)NilsDN Skreiv: Men så var det Sogndal i kvalik da. Etter 1-1 borte så ble det 2-2 hjemme. Sogndal med bare 10 på banen klarte å få inn en sen utlikning på Ullevål og rykka dermed opp på bortemål. Og Spetalen, datidens Trøim og som sikkert var like lite imponert over hvordan pengene ble brukt da som Trøim nå, kom med det klassiske utsagnet: Varen er levert. Den heter 1.divisjon og Mandalskameratene. Så vi får bare håpe at vi ikke får varelevering også i år. I år heter den Levanger.

Det hører med til denne historien at vi hadde vunnet 7-0 borte mot Sogndal i cupen et par måneder tidligere... Av de tre nedrykkene jeg har opplevd var dette det latterligste.
Svar
#36
Hørte intervju med Ruben Y Jensen i dag. Han poengterte at det var endel nervøsitet blant Tromsøs spillere før denne kampen. De er ikke vant til å være i en slik situasjon hvor kampen betyr så mye. Når en så rutinert spiller fremhever dette før kamp så kan du regne med nerver langt utover det vanlig for Tromsø også. Og de er ikke så gode som enkeltspillere at de skal dominere noe særlig. Kommer fort personlige feil når nervene kommer.

Begynner å få en bedre magefølelse nå…
Svar
#37
12.100 solgte!
Svar
#38
(12-01-2023, 10:12 PM)Langbølgen Skreiv: 12.100 solgte!

Hvor får du tallene fra? Kult at at du oppdaterer. Det er noe klubben burde ha gjort på hjemmesiden,  men der finner jeg ikke noe info.
Svar
#39
(12-01-2023, 11:18 PM)Belhaven Skreiv: Hvor får du tallene fra?

Wild guess:

X - formerly known as Twitter

https://twitter.com/ValerengaOslo/status...1309613210
Svar
#40
Ok, det var ikke mer mystisk. Bare litt rart at de ikke legger det ut på egen side.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)