Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolt av gutta! Vålerenga - Kristiansund. Dette tar vi!!
Bakke masterclass dette...5-4-1 Parkere bussen på hjemmebane.
Ser vi hvordan det går.

Treneren,spillerne. Søppel!!
En Skam.
Svar
Og vi være ærlige nok til å gi KBK kred for utnytte, at de møter ES desidert dårligste hjemmelag. Hva nå tenker jeg?
Svar
Også inn med stjernekjøpet Bitri
Svar
(12-10-2023, 07:55 PM)MaxManus Skreiv: Bakke masterclass dette...5-4-1 Parkere bussen på hjemmebane.
Ser vi hvordan det går.

Treneren,spillerne. Søppel!!
En Skam.

Ikke glem sportssjefen.
Svar
(12-10-2023, 07:41 PM)Kroken Skreiv: Ja, da var det likt med 8 minutter pluss tillegg igjen. Bare å finne frem valium nå…

Er det mulig, ikke nivå forskjell på lagene, fortsetter dette i ekstraomgangene er det bare å se frem til OBOS. Dårligste hjemmelag i serien mot et Kristiansund lag som jager og spiller ball. Patetisk å høre Østblokka synge ironisk de siste 8 minuttene; Vi er søpla, narkiser fra plate, vi er alle trygda, istedenfor å støtte laget.
Svar
Vi fortsetter å spille keeper, fantastisk taktikk!
Svar
Utrolig svakt, men helt som forventet. Vi har blitt dårligere år for år, 6.plasser har blitt 8.plasser og etterhvert nedrykksstrid. Alle med snev av kvalitet har blitt solgt for å finansiere akademiet, og erstattet av undermåls spillere. Vi er den eneste klubben i verden som ville betalt for Juklerød. Og det er flere lignende eksempler. Laget er nå fullstendig uten kreativitet og mangler kvalitet i alle ledd. I dag har vi knapt vunnet en duell, det er ikke unikt denne sesongen. Vi er sist inne i alle situasjoner. Hva slags motivasjonsjobb har Bakke gjort siden onsdag? Hvilken tilnærming ble valgt? Jo, mer 5-4-1, gi fra seg initiativ. Landets minst kreative midtbaneduo med Hagen, Strand og Bjørdal starter fremfor Risnæs. Er i gang med en spurt nå, på 2-2. Kunne tatt den på 2-0, fått det tredje målet og avgjort. Men, sånn er det med en idiot på benken og en haug med kjerringer på banen. Regner med OBOS som jeg har gjort siden sommeren.
Svar
Vi fortjener ikke plass i eliteserien, fy faan for et spill.
Svar
Hoder må rulle uansett hvordan dette går.
Vi er dumpekandidat neste år uten store utskiftninger i spillergruppa og blant ledere
Svar
(12-10-2023, 08:09 PM)Hermansen Skreiv: Utrolig svakt, men helt som forventet. Vi har blitt dårligere år for år, 6.plasser har blitt 8.plasser og etterhvert nedrykksstrid. Alle med snev av kvalitet har blitt solgt for å finansiere akademiet, og erstattet av undermåls spillere. Vi er den eneste klubben i verden som ville betalt for Juklerød. Og det er flere lignende eksempler. Laget er nå fullstendig uten kreativitet og mangler kvalitet i alle ledd. I dag har vi knapt vunnet en duell, det er ikke unikt denne sesongen. Vi er sist inne i alle situasjoner. Hva slags motivasjonsjobb har Bakke gjort siden onsdag? Hvilken tilnærming ble valgt? Jo, mer 5-4-1, gi fra seg initiativ. Landets minst kreative midtbaneduo med Hagen, Strand og Bjørdal starter fremfor Risnæs. Er i gang med en spurt nå, på 2-2. Kunne tatt den på 2-0, fått det tredje målet og avgjort. Men, sånn er det med en idiot på benken og en haug med kjerringer på banen. Regner med OBOS som jeg har gjort siden sommeren.

På hjemmebane skal det ALDRI være 5-4-1, det er helt katastrofe. Parkere bussen mot et lag som venter på innlegg og dødballer, hva faan?
I tillegg, hvorfor skal vi fortsatt spille keeper med en gang vi blir pressa? Spill langt for faan.
Kjenner jeg irriterer meg godt over "fot-finta" til Borch gang på gang også, den sto i VG forrige sesong. Gud bedre - SPILL FRAMOVER!
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)