Trådvurdering:
  • 3 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obos - ligaen 2024
Virker jo som et fornuftig grep av dem det. De har 9 poeng på 14 kamper. Kan fortsatt kanskje rekke å bli med i kampen om den siste kvalikplassen.
Svar
Kan fortsatt redde plassen i OBOS-ligaen
Svar
(06-30-2024, 12:14 PM)Ettlagioslo Skreiv: Rekdal og Frigård tar over Ålesund ja. Komedie.

Hvorfor mener du det er en komedie? Er nok ikke mange andre de kunne valgt som kan redde dem.
Er ikke første gang Rekdal er henta inn for å redde en klubb. Rekdal og Tom Nordli er vel de mest naturlige i en slik prosess?
Jeg tror det er bra for Aalesund, og med litt flyt, kan de nå topp 6.
Svar
Redde dem kan de nok. Komedien er gjenbruk i Norsk fotball. Vi ender vel med han snart igjen vi også.
Svar
(06-30-2024, 06:51 PM)Ettlagioslo Skreiv: Redde dem kan de nok. Komedien er gjenbruk i Norsk fotball. Vi ender vel med han snart igjen vi også.

Ikke bare i Norge det er gjenbruk. De samme gamlingene som surrer rundt i England og Premier League også.
Svar
(06-30-2024, 06:51 PM)Ettlagioslo Skreiv: Redde dem kan de nok. Komedien er gjenbruk i Norsk fotball. Vi ender vel med han snart igjen vi også.

Vi har jo vår egen.
Svar
410 bortebilletter til Moss-Vif i august ble solgt ut på 2 minutter,vif fans klarte og gjette seg til promokoder for plasser andre steder på stadion men det endte med at ALL billett salg online ble stanset.
Fra Moss Avis
***********
Moss Fotballklubb har stengt forhåndssalget av billetter til toppkampen mot Vålerenga etter at VIF-fans utga seg for å være mossesupportere.


Vise din egen annonse her?
For abonnenter
Administrasjon- og billettansvarlig Christina Wallin i Moss Fotballklubb skulle egentlig nytt feriedager, men ett hektiske døgn har gjort at det har blitt utsatt.

Torsdag skrev Moss Avis om enorm interesse for toppoppgjøret mellom Moss Fotballklubb og Vålerenga på Melløs stadion lørdag 3. august, da de 410 bortebillettene som hadde blitt tildelt ble solgt ut på to minutter.

– Vi har aldri opplevd makan, det gikk så fort at vi ikke skjønte det helt. Det er tydelig at Vålerenga-fansen støtter laget sitt, sa billettansvarlig Christina Wallin i MFK til Moss Avis.

Per torsdag klokken 14.00 var det solgt totalt 1300 billetter til matchen. Ingen billetter til kampen har blitt eller vil bli lagt ut for åpent salg. Det må bestilles per mail og MFKs billettansvarlig understreket at bestillingen av billetter er forbeholdt mossesupporterne.


LES OGSÅ
Enorm interesse for MFKs toppkamp mot VIF: – Aldri opplevd makan
Billettkupp
Blant VIF-supportere som ikke fikk billett før det var utsolgt, har det vært en stor bølge som uttrykt ønsket om billett. Total tilskuerkapasitet på Melløs stadion er 3170, og ifølge MFKs billettansvarlig er det uaktuelt å frigi ekstra billetter til bortefansen.


Vise din egen annonse her?
Men det har ikke stoppet VIF-supporterne i jakten på flere billetter. For etter at gårsdagens artikkel ble publisert har imidlertid VIF-supportere «knekt» såkalte promo-koder og fått tilgang til billetter på hovedtribunen.

Christina Wallin bekrefter overfor Moss Avis at de ble gjort kjent med «billettkuppet» fra Vålerenga-supportere.

– Det ene er nok at promo-koden har vært for enkel, og så har de oppgitt at de er mossesupportere. Derfor har vi blitt nødt til å stenge salget av billetter, sier hun fredag.

Billettkuppet førte til møtevirksomhet mellom Moss FK og Vålerenga fredag formiddag.

– Der kom vi frem til den nevnte beslutningen om stenging av billettsalget. Vi har også snakket sammen om hvordan vi håndterer kampdagen og logistikken rundt. Det har vært et produktivt og løsningsorientert møte, sier Wallin.

Lokalt politi var også representert på møtet.

– Vi kjører dette som en høyrisikokamp. Det vil være vakter og politiet til stedet under kampen, lignende vi hadde mot Fredrikstad i fjor og Lyn i første serierunde i år.


Vise din egen annonse her?
– Sikkerheten blir ivaretatt, legger hun til.


Christina Wallin, administrasjon- og billettansvarlig i Moss Fotballklubb. Foto: Joakim Bekkåsen / Grow Digital AS
– Det stemmer ikke
På X (tidligere Twitter) hevder en VIF-supporter at skal ha solgt ut hele E-feltet på hovedtribunen.

– Neste er felt D. Alle til Moss, skriver en VIF-supporter på X (tidligere Twitter).


MFKs billettansvarlig motbeviser dette.

– Det stemmer ikke. Det er ikke utsolgt på felt E eller noen av de andre feltene på hovedtribunen. Det eneste som er utsolgt er Kokkesvingen – bortefeltet, påpeker hun.


MFKs billettansvarlig motbeviser at verken felt E på Melløs stadion (seteseksjonen helt til høyre) eller andre seksjoner på hovedtribunen er utsolgt. Foto: Martin Myklebust
– Håper på et skikkelig toppoppgjør
Videre understreker at Wallin at de ønsker å gjøre kampen til en festdag.

– Vi har god dialog med Vålerenga og håper på et skikkelig toppoppgjør med en god ramme. Vi har også noe å revansjere, avslutter hun.

Wallin viser til motsatt oppgjør i vårsesongen, som ble spilt på Intility Arena søndag 9. juni, og der fikk seg en skikkelig lærepenge etter 5-1 tap
**********(
Svar
År det gjelder Carl Lange, vår nye danske, så spilte han i rollen som indreløper ved siden av Bjørdal og foran Ambina på internkampen i dag.

Blir spennende å se hva han kan bidra med fremover.
Svar
Ser ut som Direktesport viser treningskamp mellom Stabæk og Sogndal på lørdag, men ikke kampen vår på fredag.
Skuffende, og merkelig prioritering.
Svar
(07-08-2024, 10:53 PM)anhenrik Skreiv: År det gjelder Carl Lange, vår nye danske, så spilte han i rollen som indreløper ved siden av Bjørdal og foran Ambina på internkampen i dag.

Blir spennende å se hva han kan bidra med fremover.

Hvordan spilte han?
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 9 Gjest(er)