Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin på forum har gitt VFE min epost - idioter!
#1
Etter jeg la ut skattelistesøk, blir jeg kontakte av noen med administrativ tilknytning til VFE, legger ikke ut navn her enda. Som sier de synes det er idiotisk å legge ut skattelistesøk på "de fleste ansatte, selv om du teknisk sett har lov". Så spør jeg hvor de har fått eposten min. Den har de fått av en admin her.

Ber om at den admin står frem og beklager.
Svar
#2
Stakkars deg.

Her har du dratt på deg en balaklava for å bedrive aktivitet du åpenbart vet er tvilsom, ettersom du bruker anonyme tjenester og gjemmer deg bak et brukernavn som så langt kun er brukt til å publisere ei temmelig uinteressant liste. Da kan jeg forstå at det er plagsomt at noen har dratt av deg nisselua di, men at folk av og til må stå for hva de sier på nett synes jeg er helt rett og rimelig. 

Jeg er helt enig med "noen med adminstrativ tilknytning til VFE" om at dette er idiotiske ting å legge ut. Først og fremst fordi skattelistene mest presist forteller hva folk har betalt i skatt. Dette er ikke hverken inntekts- eller formuelister og både inntekt og formue i disse listene er bingo og forteller ikke spesielt presist hvor mye den enkelte har tjent. Og det forteller ingenting om hvor/hvordan de har tjent dem. 

At du kaller de glade amatørene som gidder å drifte forumet for idioter og ber om en beklagelse synes jeg er nok et idiotisk innlegg. 
Du har dessverre ikke min sympati. Og hadde du giddet å klikke deg litt rundt ville du sett at det kun er to admins på dette forumet. Send dem en PM om du vil ha en beklagelse. 

PS. 
Hvis du vil sende meg en e-post om saken, kan du klikke på brukernavnet mitt og skrolle ned til linken for å sende meg en e-post, så slipper du å spørre admin om e-postadressen min...
Svar
#3
Det går helt fint, takk for at du engasjerer deg.

Jeg har fått en beklagelse fra styret i VFE, og saken rundt vedkommende som kontaktet meg, vil bli håndtert internt!
Svar
#4
(12-16-2023, 02:27 PM)Skattelista Skreiv: Det går helt fint, takk for at du engasjerer deg.

Jeg har fått en beklagelse fra styret i VFE, og saken rundt vedkommende som kontaktet meg, vil bli håndtert internt!

Bra, håper du får en beklagelse fra admin også.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)