Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd vinter/vår 24/25
#28
(10-08-2024, 05:38 PM)JohnnyJ Skreiv: Er jo ganske utrolig at enkelte her vil styrke spissplass og keeperplass da det er de posisjonene vi er desidert best dekket på. Det er klart at det hadde vært digg med Arason og Moa, men Sjøeng kan fort bli bedre enn islendingen og vi har både fettern til Moa (som er dritgod) og en annen som bærer det samme fornavnet som han. Forventningene her er skyhøye til tross for at vi pr dags dato er et OBOS-lag som har én bronsjemedalje som beste plassering de siste ti årene. Kritikerne blir nok aldri fornøyd uansett, men det hadde tjent alle om de spiste en skje med realisme. For dette er utrolig slitsomt å lese for alle oss andre.

Hvis du synes det er slitsomt å lese innlegg du er uenig i, så er kanskje ikke et diskusjonsforum stedet for deg?

Når det gjelder det å aldri være fornøyd så vet jeg ikke helt hva du mener. Det å aldri være fornøyd, alltid ville forbedre er jo det toppidrett, og mange andre ting her i livet, går ut på. Jeg er kjempefornøyd med at vi kom oss ut av OBOS. Men neste år må ambisjonene være å i det minste ikke sloss med ryggen mot veggen mot nedrykk igjen. I år var målet å bli Norges 17. eller 18. beste fotballag. Neste år er det å bli blant de 10 beste. Det som var bra nok i år er ikke bra nok neste år. Sånn er det bare.

Og helt ærlig, det laget vi har nå er i kvalitet dårligere enn det laget som rykket ned. Det tror jeg du bare må innse. Og hvis du mener vi skal la angrep og keeper være, hvem er det da du mener vi trenger å oppgradere i en antatt startoppstilling?

Den troppen mange her trodde skulle ta medalje i 2023 rykket ned. Mye på grunn av mangel på fungerende spiss, selv om det så klart var litt flere ting i tillegg. Børven var ikke god nok. Heldigvis hadde Jatta tatt steg i løpet av vinteren så det hjalp oss litt. Men fram til sommervinduet åpnet så hadde vi bare scoret 18 mål på 15 kamper og hadde 5 poeng opp til trygg plass. Det kan veldig fort skje igjen hvis vi går inn i en sesong en gang til der vi rett og slett mangler spillere.

Så skjønner også jeg, og sikkert alle andre også, at vi ikke kan bruke penger vi ikke har. Har vi ikke penger til å forsterke oss, så får vi spille med det beste laget vi kan og så får det gå som det går. Men det er egentlig bare enkel matematikk det her. I år har Rijks og Brajanac scoret 21 seriemål fra spissplass. Håkans og Jones har scoret 17 fra i hovedsak høyrekanten. Det er over halvpartene av målene våre til sammen. Neste år scorer vi sannsynligvis færre, men vi er nødt til å score over 50 på 30 runder for ikke å havne i sumpa igjen. Som igjen betyr at vi er avhengig av å ha en midtspiss som kan score minst 15. I tillegg må vi ha kantspillere som bidrar med det samme til sammen. Hvis vi ikke får minst 30 mål ut av angrepsrekka alene i 2025 så kommer vi til å slite.

Du må gjerne komme med noen gode fotballfaglige argumenter for hvorfor du mener at Brajanac kommer til å score 15+ neste år og hvorfor du mener vi ikke trenger å erstatte Kamara i troppen. Heller det, enn at du uffer deg over å måtte lese innlegg du er uenig i. Vålerenga må jo være en av veldig få klubber der deler av supporterne ser på gode spillere inn som en personlig fornærmelse.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: Rykte og ønsketråd vinter/vår 24/25 - av NilsDN - 10-09-2024, 08:19 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: hmchrist, 8 Gjest(er)