Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
(01-05-2024, 06:23 PM)Langbølgen Skreiv: Bra. Lurer dog på hvem som ønsket kun 2 år. Tipper klubben.

Kan vel like gjerne være Christian som ser for seg at det kan gi ham en mer lukrativ mulighet i utlandet om han får gå som bosman? Han har ikke mange år på seg og har vel ambisjoner om å spille på et høyere nivå.

Hvis det er usikkert om kneet hans holder, er det nok klubben ja.
Svar
Nja, godt Eliteserienivå er vel det jeg ser for meg. Mye på grunn av fart. Tror dette er klubbens valg, men et bra valg. Blir viktig i Obosdassen.
Svar
Sahraoui linkes spesielt til Frankrike, og det spekuleres i summer på over 100 millioner kroner. 
Vålerenga har flere ganger vært gode på videresalgsavtaler, la oss håpe det kan dryppe en pen sum på bordet allerede i januar.
Svar
(01-10-2024, 08:18 PM)termii Skreiv: Sahraoui linkes spesielt til Frankrike, og det spekuleres i summer på over 100 millioner kroner. 
Vålerenga har flere ganger vært gode på videresalgsavtaler, la oss håpe det kan dryppe en pen sum på bordet allerede i januar.

Det hadde vært manna fra himmelen det, Osame har kontrakt til juni 26 og har i følge Transfermarkt en verdi på 6,5 M Euro. 

Nå er det vel langt oftere rykter enn det faktisk er overganger, men 5 mill eller mer hadde vært til stor hjelp når vi må kutte etter nedrykk.
Svar
(01-04-2024, 04:35 PM)Oldtimer Skreiv:
(01-04-2024, 04:14 PM)blaarizla Skreiv: Oldrup trolig ferdig ifølge TV2: https://www.tv2.no/overganger/direkte/#/...rdig-i-vif

Da står vi i så fall med Hagen og Thorstensen som alternativer til en ankerrolle. Føler at det er et sjansespill dersom Hagen skulle bli skada, og regner med at noen må inn.

Saadiq Elmi fra Grorud er vel fortsatt kontraktsløs?

Ikke bekymret for det.  Thorstensen tok veldig store steg siste sesong, vil ikke se bort ifra at han er bedre enn Hagen allerede til sommeren, må uansett være mulig å bruke Riisnæs som backup om begge skulle være ute.

Skal ikke så mye til å være bedre enn Hagen. Han var etter min mening en skuffelse. Mulig han hadde vært bedre om det hadde vært mer struktur i laget, noe man kan håpe på i år med dårligere motstand, så skal bli spennende å se. Noe vi ihvertfall må gjøre før opprykket til høsten er å sette ett midtstopper par, basert på Kiil Olsen og en annen. Ikke Strandberg, han er ferdig tror jeg, med mindre han finner ny inspirasjon og fysikk.
Svar
(01-11-2024, 02:51 PM)Wild Touch Skreiv: Skal ikke så mye til å være bedre enn Hagen. Han var etter min mening en skuffelse. Mulig han hadde vært bedre om det hadde vært mer struktur i laget, noe man kan håpe på i år med dårligere motstand, så skal bli spennende å se. Noe vi ihvertfall må gjøre før opprykket til høsten er å sette ett midtstopper par, basert på Kiil Olsen og en annen. Ikke Strandberg, han er ferdig tror jeg, med mindre han finner ny inspirasjon og fysikk.

Delvis enig om Hagen. Men Hagen er en 4-3-3 playmaker og ikke en defensiv midtbane. Han er kanskje ikke topp Eliteseriestandard, men han er nok topp OBOS-standard. Burde være i hvert fall..

Ellers er det jo veldig vanskelig å mene så mye om spillere inn og ut. Vi er nok avhengig av å kvitte oss med noen før vi henter noen. Og siden hvordan vi skal spille i 2024 er alt annet enn klart så er det vanskelig å mene noe om hvem vi burde hente også.

Jeg håper i hvert fall vi bruker 2024 til noe fornuftig og fremtidsrettet. Et par afrikanere som kunne bruke OBOS-året til å venne seg til Norge hadde ikke gjort noe. Og de er det fullt mulig å finne, selv om vi er i OBOS. Adams og Ogbu spilte i Sogndal før de dro til LSK. Og Ismaheel spilte i Skeid.
Svar
Hagen har det i seg, tror oppkjøringen kan være veldig bra for han. Det nivået han viste i den første kampen borte mot godset var klasse, synd vi ikke fikk se det så mange flere ganger.

Jeg regner også med at Strandberg, Hedenstad og Illic forsvinner.
Om Riisnæs skal brukes på midtbanen og ikke som back så trenger vi fort et par forsvarere inn.

Men jeg har stor tro på Borch og Jukle kan bli gode offensive backer og at særlig Olsen og Kjelsen vil gjøre det veldig bra som stoppere. Det bør også Bitiri klare, jeg er noe mer usikker på Kreuz og Bjurstrøm, men jeg tipper de bruker oppkjøringen til å vurdere hva man kan forvente der.

På midten er vi per nå godt dekket, men Illic må selvsagt erstattes. Ellers tåler vi at en midtbane eller angrepsspiller blir borte, men forsvinner flere fra samme posisjon må vi hente noen. Mest trøbbel har vi om Håkans forsvinner, for han har noe som de andre ikke har og som vi ikke lett kan hente. Men Bully, Ofkir, Jones og Thorvaldsen kan fort vise seg som veldig gode kanter.

Jeg er enig i at det er vanskeligere å rykke opp fra Obos enn det er å beholde plassen i eliteserien, men det betyr ikke at man trenger et sterke lag for å rykke opp fra Obos enn det vi hadde i fjor. At vi får det tror jeg er helt utopisk dessverre. Vi under presterte enorm i fjor og må få lang mer ut av så godt som alle spillerne våre i år. Illic, Riisnæs og kanskje Håkans er vel de enste som man tenker at å prestere like godt som i fjor er godt nok. Alle andre må opp helst flere hakk for at dette skal gå veien.
Og det gjelder i enda større grad alle som får betalt rundt laget både admin og sportslig.

Jeg har definitivt troa på at vi får til det, men må innrømme at pre season i år er den kjipeste jeg kan huske på snart tretti år. Vi skal gjennom en hestekur økonomisk, et tøft årsmøte og et overgangsvindu jeg tror blir mer kjipt enn gøy. Men når snøen tiner så kommer nok optimismen tilbake og det skal bli jævla godt å vinne hjemmekamper igjen. Jeg har tro på at trener teamet vil fikse det og at de fleste av spillerne våre har det i seg å slå knallhardt tilbake. Og det som skjer på supportersida er det høy klasse over.
Svar
Problemet i 2023 var jo egentlig ikke de som var der. Det var de som manglet ved sesongstart. Det var en stopper, en 6’er og en bedre spiss enn Børven. Alle disse kom jo inn i august, men da la vi om formasjonen.

Hvis ingen går ut og ingen kommer inn så er det likevel nok til å spille 433. Men jeg håper jo at den stilen vi spiller i 2024 er den samme vi skal spille i 2025, når vi forhåpentligvis er i Eliteserien. Og at vi sånn sett bruker 2024 til å øve den inn.

Sjøeng
Borch - Strandberg - Kiil Olsen - Jukle
Bjørdal - Hagen - Riisnæs
Håkans - Ilic - Ofkir

Det er vel sånn omtrent det sterkeste 433 laget vi har i øyeblikket. Og det burde være et sterkt OBOS-lag.

Vi har da Strand, Bitri, Hammer Kjelsen, Bully, Thorstensen, Thorvaldsen og El-Abdoullai i backup. Dicko kommer tilbake og det kommer vel noen enda yngre opp også. Børven og Hedenstad tror jeg vi prøver å avskilte. Kreutz også hvis vi skal ha to stoppere. Så hvis vi kan erstatte dem så blr jo troppen være mer enn bra nok. Så spørs det om vi klarer å beholde alle, hvis ikke må jo de som drar også erstattes.

Men hvis vi klarer å kvitte oss med 4-5 spillere og erstatte dem med noen mer fremtidsretta så ser det vel bra ut. Målfarlige indreløpere, kantspillere som er gode en mot en og spisser er vel det vi trenger å få inn.
Svar
Synes Joacim Jonsson kommer greit ut av dette intervjuet, men nå må det presteres, i alle ledd.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/selvs...-rundt-han
Svar
Ingen her inne som har plukket opp at Toulouse er interessert i Ilic?

https://www.dailymercato.com/news/mercat...-est-cible
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 38 Gjest(er)