Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
Da skjønner jeg at jeg med stor sannsynlighet har tatt feil!

Blir dog ikke noe mer imponert over dette vinduet!!! Å få inn spillere når det kun ertre uker igjen er dårlig logistisk arbeid.Her har man åpenbart gapt for høyt og gamblet på spillere som ikke ville eller kunne komme til oss. Plan B, C eller D burde trådt ikraft på et tidligere tidspunkt.

Som vanlig er det ingen fokus samhandling og relasjoner i denne klubben. Preasesson blir faktisk en viktig periode nå den er er så lang som den er. Blir bare oppgitt ass
Svar
Altså, at Opseth ikke kommer, tror jeg er helt ok. Problemet er jo at vi nå kanskje må innse, at vi har en sportssjef uten kontroll. Han må gjerne motbevise, og det JÆVLIG KJAPT!
Svar
Et overgangsvindu, fullstendig uten en plan.
Svar
Nå står det i i Dagsavisen av i har fått økt gjeld etter en lønnseksplosjon og at det skal kuttes! Så tviler sterkt på 4-5 spillere iallfall. Dersom det er tilfelle kunne de og kommunisert det så hadde vi sluppet å vente på noe som aldri kommer. Ser ikke helt grunnen for et evt hemmelighold.
Svar
(03-04-2024, 09:26 PM)Ettlagioslo Skreiv: Altså, at Opseth ikke kommer, tror jeg er helt ok. Problemet er jo at vi nå kanskje må innse, at vi har en sportssjef uten kontroll. Han må gjerne motbevise, og det JÆVLIG KJAPT!

Opseth er en spiller vi hadde trengt slik at de unge kan modnes bak han. At han har vært skada en del er helt greit. Han kunne bistått med sin rutine.
Nå viser Jokke som du sier, at han ikke har filla oversikt. Vi kommer til å ende opp med prøvespillerne som sikkert er ok, men de var plan B.
Jokke kan ikke motbevise detta, det hadde han gjort om vi signerte spillere i januar. Her har de bommet fullstendig og vi mista/kvitta oss med en rekke spillere som ikke er erstatta.

Hva skal de si nå? Det skulle jo flere inn, men nå detter vel alt sammen som et korthus - det gjorde det forøvrig i siste del av sesongen i fjor.

Mest av alt er jo dette trist. Vi skulle gjenskape klubben fra OBOS, men det er jeg jammen ikke sikker på om vi klarer.
Svar
Godt det ikke er vi supportere som styrerSmile
Svar
(03-04-2024, 09:46 PM)Rad11vb Skreiv: Godt det ikke er vi supportere som styrerSmile

Jeg er jammen ikke sikker på om det hadde gått verre enn det siste året Smile
Svar
(03-04-2024, 09:46 PM)Rad11vb Skreiv: Godt det ikke er vi supportere som styrerSmile

Sikker på det? Men nå får vi jo inn en fyr fra NRK, så dette går nok veien.
Svar
Opseth fikk 1 år fra oss, og 2 år fra Stabæk.
Svar
Blir vel bare mer og mer tydelig at JJ stort sett bare har det i kjeften på TV.. Vi kommer nok til å kjempe om opprykk, men tror ikke vi gjør som Brann. Synes det er trist hvordan denne klubben er blitt drevet siden Deila kom inn, og det ser ikke ut til at vi lærer noe underveis heller.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 15 Gjest(er)