Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd sommer 2024
(06-14-2024, 11:14 AM)Bohem33 Skreiv: Vi må jo i hvert fall vente til vinduet er stengt før vi kan konkludere. 
Men basert på første vindu etter at vi la om til mer prestasjons baserte kontrakter så kan det virke som om vi sliter med å gjøre oss attraktive for spillere. 

Lange synes jeg virker som en spennende signering, alderen er fin og vi får se om vår nye speider har rett. Det er neppe den aller dyreste overgangen, men litt kosta det nok. 

Ser vi på vinterens overganger så var Rijks fantastisk når det gjelder personlighet og profesjonalitet selv om han ikke har fått ut alt på banen enda. 

Kamara har inntil nylig vært en stor skuffelse, men de to siste kampene har han sett bra ut. Jeg har sagt hundre ganger at han fort hadde vært en klassesignering om vi fikk han en måned eller to før. Veldig synd at vi fikk han så tett opp til seriestart. 

Obasi har så vidt debutert og er en mann for fremtiden, om det blir suksess får vi vite etterhvert, men jeg er positiv til sånne. 

Idumba har vært en flopp. Så ærlige må vi være. Men han var på plassen vi trengte det mest så sånn sett er det forståelig at vi tok sjansen. 

Ambina har vært bra særlig i det siste, synd han bare er lånt for et halvt år i motsetning til Idumba. 

To av disse er jo kun lånt og Kamara har kun kontrakt ut året så da er det bare to (Rijks og Obasi) vi har signert som er klart i framtidsplanene våre. 
Vi prøvde utvilsomt på mange flere, hvorfor glapp de? 

I tillegg gikk det som fryktet med at de to korttidsutleide (Bitiri og Ofkir) kom hjem og at vi da må finne ut hva vi skal gjøre med dem. 

Det er en million ting jeg ikke har innsyn i her selvsagt, hvor mye penger hadde vi tilgjengelig, hva var kravet fra de aktuelle og mye annet. 

Men april ble ødelagt av et dårlig overgangsvindu, vi hadde få spillere på trening og kom skjevt ut fra hoppkanten. I mai og juni har vi rettet opp mye og tatt innpå konkurrentene våre. Det er først nå man ser at stallen vår er av meget høy kvalitet i ligaen, vi har kanskje råd til et vindu nå som ikke blir det beste. Men er vi ikke nå fornøyd så må vi virkelig fikse ting før vinduet før sesongen. Vi tåler ikke å starte sesongen i eliteserien (vi må klare opprykk) 2025 på samme måte som årets sesong.

Lange har kontrakt ut 2027. Altså 3,5 år. Er nok en spiller vi til sammen legger rundt 10 millioner i i løpet av den perioden. Jeg skal ikke prate ned en spiller jeg aldri har sett, men jeg er nok litt skeptisk her. Det er veldig sjelden at spillere pluteslig blir kjempegode i midten av 20-årene. Spesielt ikke hvis de aldri har vært i noen storklubb. Men for all del, det kan jo skje her.

Hva som er greia med Idumba vet jeg ikke. I mine øyne var han vår beste stopper før og tidlig i sesongen. Jeg tror de prioriterer Kreutz fordi han nok er en bedre pasningsspiller og Idumba kanskje er litt for temperamentsfull. Eller så er det så enkelt som at vi må kjøpe han ved et visst antall kamper og ønsker ikke det. Han spilte 90 mot Sogndal, så var han skadet. Og etter det har det blitt lite spilletid. Flopp tilsynelatende, men jeg tror det er noe mer.

Jokke har vel nå hentet 5 stoppere, 6 hvis vi inkluderer Heggheim. Greit at vi har rykka ned, men Okore eller andre blir jo hans 7.stopper inn på 2 år. 

Det som ble sagt om Ambina når han kom var at de trengte kortere tid med han, siden de følte seg tryggere. Derfor virker det jo helt merkelig at vi plutselig ikke har råd til han. Ambina ble jo tatt ut i Kaumeruns litt utvidede tropp til VM, men klarte ikke kapre en plass i den endelige troppen. Som sagt så virker det helt merkelig. En god spiller som spiller 90 minutter hver kamp, hentet inn på lån med kjøpsopsjon. Men så har vi plutselig ikke råd likevel.

(06-14-2024, 11:40 AM)magnusbe Skreiv:
(06-14-2024, 11:14 AM)Bohem33 Skreiv: Lange synes jeg virker som en spennende signering, alderen er fin og vi får se om vår nye speider har rett. Det er neppe den aller dyreste overgangen, men litt kosta det nok. 

Var vel ein million (DKK eller NOK???) cash på labben og så opp mot 4 mill ut frå ulike prestasjonar.

Danske Bold mente prisen var 4 millioner danske, rundt 6,2 millioner norske. Så er sikkert ikke alt det med en gang. 

Officielt: Carl Lange solgt til Vålerenga | Bold
Svar
Stille her om dagen, har du noe på lur StenzEnga?
Svar
Ja når man ofte tar feil så blir det stille. For meg virket det som om Okore var så og si i boks. Men hverken han eller andre enn Lange kommer virker det som. Ingen info om Ofkir heller. Og hvem har kjøpt Haakans? Folk her sier han drar.. Hvor?
Står Tromsø (lagt inn bud) og klubber i obos er ute etter spissen til Eigersund. Håper vi sikter høyere enn det.
Svar
(06-15-2024, 09:33 PM)Rad11vb Skreiv: Ja når man ofte tar feil så blir det stille. For meg virket det som om Okore var så og si i boks. Men hverken han eller andre enn Lange kommer virker det som. Ingen info om Ofkir heller. Og hvem har kjøpt Haakans? Folk her sier han drar.. Hvor?
Står Tromsø (lagt inn bud) og klubber i obos er ute etter spissen til Eigersund.  Håper vi sikter høyere enn det.


Okore har ikke trent med VIF de siste dagene.
Kanskje fordi de er i sluttforhandlinger eller at han ikke er aktuell likevel?

Bully er straks klar tror jeg.
Blir en ny spiller.
Drilles i def midtbane om dagen.
Svar
Okore ble det vel sagt av JJ at det ikke ble noe. Så hvorfor stenzenga skrev Okore inn of idumba ut vet jeg ikke..Førstnevnte trener ikke med oss engang som du nevnte og sistnevnte lagde vel nylig en sang her. Merkelig at han gjør det hvis han er på vei bort. Men dette er sirkus Vålerenga. Vi vet aldri hva vi får eller hva som skjer..Få har vel tru på Bully etter alle skadene. Men det viktigste nå er 3 poeng i morra. Så får vi håpe det skjer noe som styrker troppen iløoet av pausen etter Sulf kampen neste uke.
Svar
(06-15-2024, 09:33 PM)Rad11vb Skreiv: Ja når man ofte tar feil så blir det stille. For meg virket det som om Okore var så og si i boks. Men hverken han eller andre enn Lange kommer virker det som. Ingen info om Ofkir heller. Og hvem har kjøpt Haakans? Folk her sier han drar.. Hvor?
Står Tromsø (lagt inn bud) og klubber i obos er ute etter spissen til Eigersund.  Håper vi sikter høyere enn det.

Du er klar over at vinduet ikke er åpnet enda?
Svar
Yupp. Vi har nylig kjøpt en danske før det åpnet også. Men når jj sier det ikke blir noe mens folk her inne sier han kommer inn så kan man jo få lure litt. Og jeg sa jeg håper det skjer noe når vinduet åpner også.
Svar
Stenzenga har en veldig god track rekord på forumet synes jeg. Han var klar på at okore ikke var done deal men om han kommer så trenger vi selvsagt ikke Idumba. Jokke har jo bekreftet at vi tilbød han kontrakt så da hadde vi nok troa på å få han på kroken. Men vet noen hvor lenge det er siden han sist trente med klubben? Jeg trodde det var en kort periode for flere uker siden jeg, men er aldri på treninger selv og har ingen inside. Men i så fall er det enda rarere om vi ikke blir enige.

Det er ganske lenge siden Stenz skrev det som man tolket som en bekreftelse da, og da avkreftet han jo raskt at Okore var klar.

Så får vi huske at det ende er tidlig i vinduet da. Det er bare å innse at de færreste av verdensstjerner har obos i Norge som høyeste ønske så mange vil nok se litt an før de signerer. De vi kjøper kan ikke spille for oss før kampen mot start og det er jo en stund til. Okore er unntaket, han er klubbløs så ville vært klar fra dag en. Ved å somle har han gått glipp av muligheten til å møte Egersund borte, får han noen hang den sjansen igjen tror dere? Neppe.

Det er bra med rykter det blir kjedelig her om man ikke skriver noe før det er bekreftet av klubben. Det er klart vi jobber med mange case både inn og ut, og da må vi jo spekulere.

Jeg tror Ofkir bitiri og Håkans alle er ute før vi møter start og at minst to nye da har kommet inn. Kanskje ser man også litt an de vi har. Vi må ikke ha ny spiss i dette vinduet om kamera storspiller og skårer mot både Egersund og Ulf feks.
Svar
Håper selvfølgelig du har rett i dette bohem


Men først 3 poeng i morgen
Svar
(06-15-2024, 10:10 PM)Rad11vb Skreiv: Okore ble det vel sagt av JJ at det ikke ble noe. Så hvorfor stenzenga skrev Okore inn of idumba ut vet jeg ikke..Førstnevnte trener ikke med oss engang som du nevnte og sistnevnte lagde vel nylig en sang her. Merkelig at han gjør det hvis han er på vei bort. Men dette er sirkus Vålerenga. Vi vet aldri hva vi får eller hva som skjer..Få har vel tru på Bully etter alle skadene. Men det viktigste nå er 3 poeng i morra.  Så får vi håpe det skjer noe som styrker troppen iløoet av pausen etter Sulf kampen neste uke.

Blir vel kanskje Idumba på 25, inn og Okore på 31, ut da? 
Skumle tidligere skader på dem begge.
Idumba spilte en bra pre-season. Fikk et ufjortjent rødt kort p.g.a av en Brann spiller som løp inn i han. Dømt for alltid? Cancelled? (Han sang best).

Enter Kreuzrigler, som ikke spilte for oss i fjor?

Idumba og Aron, våre beste midtstoppere IMO.

Det er ikke lett å skjønne dette. 
Har kanskje noe med antall kamper å gjøre i forhold til utlån, som Nils var inne på. Fortsatt vilt og lite logisk.

Ambina the loan, the mystery...

Logic, be gone. This is the X-files. 
(Blast from the past, tidligere sendt på TV2.)
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 29 Gjest(er)