Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd sommer 2024
Veldig gode nyheter. Tipper han blir solgt for et rekordbeløp om et par år.
18 år og SÅ god. Fremtiden hans ser lys ut.
Svar
Dette er gode nyheter ja. Viktig at de unge skriver under på lengre kontrakter slik at vi alle kan dra nytte av det.
Svar
Osame til Lille for 90 mill, skader ikke at vi har en videresalgsklausul på 15% da ?
Svar
Over 20 millioner inn på Osame og Håkans nå med en gang. Da bør vi ha litt å rutte med.
Svar
God start på helgen med forlengelse av kontrakten på JonesSmileNå har talentene våre signert nye kontrakter med unntak av AKR og det er topp, 

Ser folk ønsker nye signeringer allerede nå etter salget av Håkans og Sarhaoui. Håper for egen del av vi puster litt med magen, og bruker tiden fornuftig på å finne spilere som kan lykkes hos oss. Tviler på vi har 20 mill å bruke, til det har nedrykket og innkjøp av våre dansker venner kostet for mye, men litt bør vi ha. Håper på en venstre back og en midstopper med venstre fot. Ny høyre back får vi hente inn når kontrakten med Hedenstad avsluttes. 

Ønsker meg å også to nye speidere, en som kunne scoutet spillere i Baltikum området og en i Afrika!
Svar
Vel, jeg håper på en signalsignering jeg da. En som er alt for god for OBOS og som 100% sikrer opprykket. Men tviler på at det kommer Smile
Svar
Vil heller ha en signalsignering eller to som sikrer medalje i ES neste år. Det laget vi har er mer enn bra nok for å rykke opp i kvalitet og kvantitetWink
Svar
Jeg tror ikke valget står mellom en inn nå eller medalje neste år. Uten vesentlig med forsterkninger så blir det å sloss mot nedrykk, ikke medaljekamp. Og en av dem kan godt komme nå. Som øker feelgood-faktoren og gjør det lettere å overtale de vi må vente til etter sesongen med.

Også utenlandske spillere er bosman nå. Ikke til våren.
Svar
Er kanskje ikke så mange Bosman som er interessert i å dra til oss heller ? Gamle spillere som blir skadet annen hver kamp takker jeg pent nei til om det er det vi kan få. Det kunne derimot beært interresant å hente en ung utlending som kunne brukt tid på akklimatisere seg, men det er jo ikke signalspillere akkurrat . Hørte på VPN at Moss har to veldig gode backer, kunne det vært noe? Riktig alder, ikke så dyre heller.
Svar
Litt stille i den tråden her nå, men vi trenger kanskje ikke foreta oss noe mer i dette vinduet? Om Kurd Rønning er eneste på vei ut, er vi veldig godt forspent i alle posisjoner med unntak av på backene. Samtidig fungerer Hedenstad bra på venstre, og om to av våre tre backer skulle være utilgjengelig på et tidspunkt, så er det tross alt ganske mange i troppen som kan fungere som nødløsning.

Med mindre nær sagt perfekte signeringer blir tilgjengelig nå, kan vi like gjerne vente til vintervinduet når opprykket (bank i bordet) er sikra og Jokke kan plukke spillere fra en høyere hylle.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 52 Gjest(er)