Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd sommer 2024
Hvis du tippet det, jeg husker ikke, så åpenbart ikke.

Jeg tror vi kunne fått han for rundt 10 hvis vi hadde prøvd oss så tidlig som i starten av juni. Men det finner vi aldri ut av. Det var når Håkans ble observert på kamp i Sverige jeg mente vi burde bruke alle pengene for Håkans på å hente han. Og det var i starten av juni.

Uansett et veldig bra salg av en OBOS-klubb.
Svar
(08-27-2024, 01:47 PM)NilsDN Skreiv: Hvis du tippet det, jeg husker ikke, så åpenbart ikke.

Jeg tror vi kunne fått han for rundt 10 hvis vi hadde prøvd oss så tidlig som i starten av juni. Men det finner vi aldri ut av. Det var når Håkans ble observert på kamp i Sverige jeg mente vi burde bruke alle pengene for Håkans på å hente han. Og det var i starten av juni.

Uansett et veldig bra salg av en OBOS-klubb.

Ville du heller hatt Baidoo enn Jones El-Abdellaoui?
Svar
Jeg tror Jones er best som spiss og jeg tror det er der han kommer til å spille etter hvert. Derfor er det egentlig ikke to spillere å sette opp mot hverandre.

Men som det er i dag vet jeg ikke. Jeg tror Baidoo har noe som er litt mer vanskelig å finne i en spiller. En som forholdsvis raskt kan flytte ballen 20-30 meter framover i banen. Ser dem som ganske ulike hverandre.

Så hvis man legger bort alle følelsesmessige hensyn så er svaret kanskje ja. Jones bidrar først og fremst med scoringer. Men det er ikke noe enkelt spørsmål å svare på. Det handler like mye om spillestil og hvordan resten av laget er satt sammen. Men jeg ser som sagt Jones som spiss. Det er den posisjonen han kommer til å spille og han har mye bedre forutsetninger til den rollen. Hvis han spiller i et lag som spiller på hans styrker. Han monner meg mye mer om Moa enn Mos. Han er rask, forholdsvis stor, bra teknikk, kan skyte og drible. Og score. Gi han et par år og han kommer til å herje som spiss. Fremtiden hans er ikke i en kantrolle.
Svar
Nå som Jones er toppscorer så blir vel han plassert på benken sammen med Rijks og så kommer Thorvaldsen inn.
Svar
Jones sa jo faktisk i et intervju før kampen på lørdag at han håper han får med seg en sesong i eliteserien med Vålerenga flø han drar til utlandet. Helt tydelig at han ikke har planer om å bli i klubben over en lengre periode. Dette er en utfordring vi rammes hardere av enn for eksempel Molde, RBK, B/G.

Ivan Näsberg var i utgangspunktet alt for dårlig i 5-6 sesonger og med en gang han fikk en form for et nasjonalt gjennombrudd skulle han bort. Jones var i fjor hverken god nok til spilletid hos oss eller KFUM, i år har han fått gjennombrudd og da kommer snakket om utlandet.

Odin Thiago Holm hadde vel 5 gode kamper for klubben før han ble solgt, men han ble nok lovet klibben som et springbrett den dagen han ble hentet.

Dersom spillerne ikke tenker annerledes fremover kommer vi aldri til påklage etablere oss i toppen med tanke på hvordan klubben drives. Jeg tar heller 3 afrikanske spillere som kommer til Norge for å få orden på familienes økonomiske situasjon og det å faktisk få mulighet til å spille i Europa enn å drive klubb som Southampton tilbake på 2000-tallet.
Svar
Den utfordringen har vi jo skapt selv med å være så tydelige på at spilllere er noe vi skal selge. Og at så lenge de har kontrakt så vi kan selge dem for 20 millioner så er vi fornøyd.

Men nå er det nye folk der. Er vel lov å håpe det blir endringer på det. Men det vil vel kanskje gjelde de som er enda yngre.
Svar
Hmm, interessant. Jeg er også enig i at det har vært et problem, og både Odin og Seedy er gode eksempler. Kanskje også Dicko, som ble sitert med "Har fått beskjed om at jeg er nestemann som får dra allerede FØR fjorårssesongen. Men jeg hørte Jones annerledes, jeg synes han heller la vekt på å ville bli en stund og etablere seg litt skikkelige før han drar videre. At det er interesse fra utlandet på sikt ser jo uunngåelig ut pr. nå.
Svar
(08-27-2024, 11:59 AM)NilsDN Skreiv: Ser ut som Baidoo er på vei til Østerrike med en totalpakke på 50 millioner

https://www.nettavisen.no/sport/nettavis...95-1981083

Da kan vi sikkert glemme han. Og med Sarpsborg som selger Meister for 100 millioner og Sogndal som selger Baidoo for 50 millioner etter en halv sesong i OBOS så er også lista lagt for JJ. Heretter er det ikke lenger godt nok å selge våre beste for €2 millioner og en videresalgsklausul.

Hvor mye solgte vi Ilic for, 50 mill etter en halv sesong i Eliteserien? Du har glemt det allerede og ser bare det du vil se.. Eller så leter du etter grunner for å sutre. Hvor mye solgte vi Odin Holm for? 35?
Svar
Det er helt greit å selge spillere. Sånn er fotballen.

Det som ikke er greit er å selge for billig. Vi må ha penger både til å dekke underskudd, men også til p hente solide erstattere. Det går an å bli bedre etter et salg. Det er bare det at vi ikke har klart det.
Svar
Også må vi tenke utvikling her. De dyreste spillerene er nærmere 20 enn 30 åra. Håper virkelig Risnæs vil bli bli fast i første elleveren neste sesong.Han er vår største juvel synes jeg.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 38 Gjest(er)