Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gjermund Østby ferdig i Vålerenga
#11
(06-25-2024, 09:26 PM)Ulf Bøtta Johansen Skreiv: Sikkert en super fyr! Men litt lett å se seg blind på Klaesson og Sjøeng? Hvilke andre unge keepere har Vålerenga fått frem de siste årene? Eller hvilken etablert keeper har blomstret hos oss?

Helt historieløs, du.
Nå handler det ikke kun om å utvikle nye spillere. Det handler like mye om å få ut det fulle potensiale, over tid, i de som er etablerte.

Hvis alle de som har trent utespillerne våre de siste 25 årene hadde fått ut det samme potensiale som Gjermund har gjort, vel da hadde det stått en del flere pokaler i skapene på Valle.
Svar
#12
(06-25-2024, 09:26 PM)Ulf Bøtta Johansen Skreiv: Sikkert en super fyr! Men litt lett å se seg blind på Klaesson og Sjøeng? Hvilke andre unge keepere har Vålerenga fått frem de siste årene? Eller hvilken etablert keeper har blomstret hos oss?

Vi har da to meget gode talenter bak Sjøeng,  begge U landslagsspillere.
Svar
#13
Må vel også gi han et stort takk for å ha mottatt flere millioner for Kjetil Haug.

Arason, Perkins, Hirschfield, Kongshavn, Langer, Sandberg, Kwarasay, Klaesson, Sjøeng.

Med unntak Langer og Kwarasay har vel nesten alle vært blant de beste keeperne i serien over tid. Sjøeng er nok ikke helt der, men om nestemann gjør en like god jobb som Gjermund vil Sjøeng en dag komme dit.

En av få som kan plasseres i Hall of fame i nyere tid.
Svar
#14
Det er tragisk at det ender sånn for en hedersmann..
takk for alt Gjermund, har vært fint å ha en av våre på benken som viser følelser!
Svar
#15
Herregud for en gjeng som styrer denne klubben, lever opp til pølsepapir tiden ihvertfall, eller nei, det var gode tider..
Svar
#16
(06-25-2024, 08:04 PM)NilsDN Skreiv: Det er veldig vanskelig å se behov for fornyelse når vi får fram keeper etter keeper som perler på en snor. At det i tillegg er snakk om en med lang fartstid gjør det ikke noe bedre. Hadde det her vært snakk om et område der vi faktisk trenger å bli bedre er det en ting. Men det er jo ikke det her. Det er andre steder i den sportslige ledelsen behovet for fornyelse er mye høyere mener nå jeg. Han blir 60 i år. En 3 års kontrakt så hadde han vært 63 og kunne sikkert egentlig gått av. Nå må han ut i jobbmarkedet i en alder av 60.

OK, så vi tar vekk det eneste som har funka over tid i klubben???

Skammelig.

Som har trent opp gode keepere i 25 år. Som vi har solgt videre, gang på gang.
Legenden av keepertrenere i norsk fotball, med de beste økonomiske resultater mtp. videresalg av keepere.

Skjønner ikke en dritt av dette Jokke, som sier dette på vegne av klubben. Skjønner heller ikke Graff.
Ønsker fornyelse?

Faglige vurderinger Graff. Er du sikker på det? Bygg en statue av ham utenfor Intility.
Kutt heller i kjegle-flyttere.

Sjelløst / virkelighetsfjernt / Historieløst.

Håper selvsagt at klubben revurderer sin beslutning, etter en nærmere helhets vurdering.

In Siem and Trøim I trust, og I.
Svar
#17
Ingenting varer evig, men måten dette skjer på virker veldig spesiell. Burde kunne bli ut sesongen får å motta vel fortjent hyllest!
Ingen kan ta han på resultater og han er åpenbart en legende i klubben!
At han bare får tilbud om 30% stilling videre er skuffende. Synes også det er rart de ikke tar dette nærmere sesongslutt.

Regner uansett dette betyr at de har en ny mann klar. Han vil virkelig ha press på seg!
Svar
#18
Og der var resultatet av alt arbeidet med inkludering og "Enga-for-alle" borte. Det er lett å rive ned gode ting.
Inkludering gjelder ikke for den eldre garde tydeligvis. Hva er det med norsk fotball og fokuset på alder? I utlandet er alder ofte verdatt på en helt annen måte enn i Norge. Se bare på snittalderen for hovedtrenere/managere i Eliteserien. Her er den ca. 45 år (og hvor Erlig Moe trekker opp), mens det i de store ligaene er 50-55.

Østby har vært en av de viktigste trenerne i mange mange år, og har vist gang på gang at han gjør en fantastisk jobb som trener. Man kan jo mistenke at andre ikke liker statusen han har...
Svar
#19
Kan svarer være at han koster mange 100’ mer i året enn den neste keepertreneren?
Uansett helt feil sted å evt spare penger spør du meg…
Svar
#20
I Østby vet man hva man får. Det er jo gjerne slik at det ikke er bedre på andre sia, men man velger kanskje å tro det.
Det ble spurt her tidligere i tråden hvilke keepere han har fått fram, eller videreutvikla. La oss snu på det, og spørre HVILKEN keepertrener har gjort en bedre jobb enn Østby?
Hvis vi nå ikke har en kandidat klar, som enten har en bedre merittliste, eller har en større visjon som er svelga av ledelsen, virker det jo unektelig som om dette er personlig greie.
Kan være at det finnes en bedre trener, helt klart. Men timinga og måten det gjøres på, iallefall for oss utad, virker helt fjern.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 4 Gjest(er)