Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd vinter/vår 24/25
#71
(10-20-2024, 02:54 PM)Blue 1978 Skreiv:
(10-20-2024, 01:56 PM)mestah Skreiv:
(10-20-2024, 09:25 AM)blaarizla Skreiv:
(10-19-2024, 07:00 PM)blaarizla Skreiv: Ifølge Stian Wahl på fotball.tv har vi sjekket ut situasjonen til både Niklas Castro og Andrej Ilić. Sistnevnte beskrives som usannsynlig, men han har spilt svært lite for Union Berlin og ikke vært i tropp siden 28. august.

Vi ønsker oss også en målfarlig indreløper, og Markus Kaasa ble nevnt som aktuell.

I tillegg er det minst én utenlandsk klubb som vil hente Jokke som sportssjef.

Er det et tegn på at vi mister en annen indreløper? Skjønner ikke at vi skal hente flere indreløpere om ikke noen forsvinner ut. 

Det hadde vært synd å miste Jokke nå også. Jeg har vært litt delt på hvordan jeg vurderer jobben han har gjort, men føler at det begynner å nærme seg noe nå. Det ville nok gjort overgangsarbeidet vanskeligere i vinter om vi samtidig må hente ny sportssjef.

Tipper Bjørdal får muligheten til gå dersom vi får et akspetabelt bud.

Han har over 2 år igjen av kontrakten. Gi en kontraktsforlengelse på et par år til, med en solid lønnsøkning. Vår viktigste spiller!
Svar
#72
Tror ikke vi skal legge alt for mye i at vi forhører oss om spillere. Hvem som drar og ikke drar er ikke noe vi har kontroll over. Så å ha noen alternativer hvis noen drar er vel mer en forebyggende ting tenker jeg.
Svar
#73
Storevik klar for Viking ut sesongen.
Svar
#74
(10-22-2024, 11:32 AM)JackBlack Skreiv: Storevik klar for Viking ut sesongen.

Det er nok grunnen til at han ikke startet i går allikevel selv om Jokke sa det i en lokalavisen der borte (se gårsdagens kamptråd for detaljer) 

Storevik lånes ut sesongen / Viking

Viking tar riktignok forbehold om at papirarbeidet går i orden. 

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er positivt for oss. Det virker jo som Jokke har presset dem for noen kroner før vi gikk med på dette og det er jo helt fint om Storevik får stått noen kamper. Ikke vet jeg, det kan vel tenkes at han kun vil være reserve. 

Det er tynt på benken vår nå med tredje og fjerde keeper ute med skade (ref Jokke intervju i går), men Sjøeng står vel resten uansett.
Svar
#75
Bra. Vi har jo Strand-Kolbjørnsen. Det duger vel bra i 3 kamper som er totalt uten betydning for oss.
Svar
#76
Storevik fortjener å få spille litt etter å ha vært en solid back-up som aldri klager. Vi sparer nok lønn og han får vise seg frem.
Er jo høyst usikkert hva status der er neste år. Men han har kontrakt ut 2025 så vi skal ha penger om noen vil ha ham. Spiller han bra nå kan det påvirke prisen.

Ellers er jeg enig med de fleste at vi trenger å forsterke forsvaret. Idumba drar og det virker ikke som Kjelsen satses helt på. Mulig han ikke er god nok.
Må absolutt ha inn en back til også.

Kantspiller ja. Jones er soleklar, men vi trenger alternativer. Gjerne ensom kan ta begge sider. Mulig vi fortsetter med Risnæs/Strand der, men vi trenger bredde!

Spiss er bare tull. Det er en grunn til at Kamara kommer inn som kant. Vi satser åpenbart på Brajanac og har Reijks. Få vi bedre bredde på kant kan også Jones steppe inn.
Svar
#77
Enig i Hvalkjøtts betraktninger om spiss og kanter, men at Hammer Kjelsen ikke satses på er vel en litt prematur konklusjon for en 18-årig midtstopper som jevnlig er med i troppen og har 1 start og 6 innhopp denne sesongen.
Svar
#78
Da var det denne tiden av året igjen da!
Svar
#79
(10-23-2024, 11:17 PM)Stenzenga Skreiv: Da var det denne tiden av året igjen da!

Noen gåter å kickstarte med?
Svar
#80
(10-23-2024, 11:30 PM)christian1913 Skreiv:
(10-23-2024, 11:17 PM)Stenzenga Skreiv: Da var det denne tiden av året igjen da!

Noen gåter å kickstarte med?

Såklart, gutta er på jobb Smile
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 51 Gjest(er)