Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobilisering til kampen mot Stabæk
#31
(11-09-2023, 01:48 PM)Micro Midas Skreiv: Ønsker inderlig at folk her inne kan fortsette tråden som Langbølgen startet. Drit i interne diskusjoner på ting som ikke har med denne tråden å gjøre. Skjønner at folk er nervøse, men nå må det mobiliseres.
Var på nedrykkskamp  mot Eik Tønsberg i 91 ( hvor endel av oss faktisk
var i dress og håkki sveis ?), stod på Ullevål når vi rykka ned i 96 og 2000. Var i Vallhall i 2003. Alle disse gangene stod vi sammen. Så kan vi heller være forbanna hvis dette går til h…. Syng deg hes for Vål’enga

Mente smilefjes etter håkki sveis?

Kampen i Tønsberg var i 92. Jeg var også der. DET var en kjip sisterunde det. Kunne blitt nedrykk til nivå tre.
Svar
#32
Jeg vet. Skreiv bare feil årstall, selvom det er sånne ting man ikke glemmer
Svar
#33
Dere er gamle, på Søndag blir dere unge igjen, når vi tar Stabæk  Wink

Nå står vi alle sammen.
Svar
#34
Vet noen om det blir mye bluss på kampen på søndag?
Svar
#35
Har Ofkir definitivt spilt seg ut av laget? Det skjønner jeg ikke helt, han har tidvis vært en god makker for Illic. Det gir mening å sette inn på Børven mot slutten av kamper når vi trenger mye hodestyrke i begge bokser, men at han skal starte denne synes jeg er rart.
Gi oss Håkans i første og Ofkir i andre om ikke Håkans herjer fullstendig. Håkans er utrolig god når han har rom å løpe i og de to første løpene hans da han kom inn sist ble begge til store sjanser. Han er litt mindre god når han blir stående med ballen i beina og tenke på hva han skal gjøre. Jeg vil se mer fandenivolskhet og at han bare slår den forbi forsvareren og setter på turboen.
Det blir en rar kamp, det er det liten tvil om. Det er uvanlig at man føler seg trygg på at vi skal skåre, det jeg føler meg høyst utrygg på er forsvarsspillet. Både at de bare glir gjennom uten press som særlig rosenborg gjorde eller at de utfordrer kapteinen vår på fart en mot en.
Det føles nesten som at en av de viktigste grunnene til at vi er så langt nede i dritten er baggerslaget til Bakenga og det udugelige var-greiene. (Var, What is it good for? Absolutely nothing)
Men jeg blir stolt av mobiliseringa og for en kveld det kan bli om det går veien. Jeg husker årets største opptur cupen mot brann. Da hadde jeg ikke mye troa og vi fikk to kjappe i ræva, men vi stod sammen kjempet og vant til slutt. Og stemningen på øst etter kamp har aldri vært bedre. Jeg vil se mer av det søndag minus de to i ræva da.
Svar
#36
Børven fra start på bekostning av Ofkir? Galskap om så skjer, og det blir i alle fall å overlate kampplanen til tilfeldighetene. Han var en gang en alminnelig god håndverker, nå er han middels i alt og uten målteften
Svar
#37
Her er det bare å synge seg hes for gutta! Ikke at det blir et problem med fullsatt østblokk..
Så får vi håpe at Bakke har klart å få skuldra nok ned her.

Oldrup inn på midten for Hagen. Vi mister jo en del offensivt i angrepet her, men Hagen har jo ikke akkurat herja i det siste. Om ikke annet er det en oppgradering defensivt.
Så er det plassen ved siden av Ilic da. Børven er ikke lenger god nok, men lykkes vi med å komme til innlegg kan han fort plukke opp en del Ilic ikke tar.
Jeg mener Ofkir (som en del andre på laget) har vært bedrøvelig i det siste. Han prøver på mye. Både langskudd og driblinger, men lykkes sjeldent. Tror kanskje Håkans vill vært bedre her. Han er sterkere teknisk og har mer fart. Ikke har han sett bra ut fra backen i det siste.

Det er generelt vanskelig å ta ut laget her, da det er mange som underpresterer. Men klarer vi å stramme inn bak tror jeg vi vinner. Kom igjen Enga!!
Svar
#38
Ønsker meg:

Sjøeng
Borch – Oldrup– Strandberg – Kiil – Jukle (om frisk)
            Strand – Hagen – Riisnæs
                        Ilić - Ofkir (med klar beskjed om at han byttes ut i pausen om han ikke herjer og Håkans i andre)

Så håper jeg at vi tar mindre sjanser i forsvar og er bedre på å markere/stenge rom. Særlig må vi være påskrudd og ha svært lav risiko det første kvarteret. Unngår vi å starte med slippe inn så har vi et langt bedre utgangspunkt enn vi har hatt nesten alle kampene som Bakke har vært trener. Blø for drakta nå, en sliteseier etter en heldig straffe på overtid er helt ok.

Bare vinn den jævla kampen!
Svar
#39
Elsker Christian Borchgrevink.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/apenh...rchgrevink

For øvrig 11.000 solgte billetter. 

Kom igjen Enga!!
Svar
#40
12.000 solgte!
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)