Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veien tilbake
#71
(01-29-2024, 09:26 PM)viftab Skreiv: Håper dette ordner seg raskt, spillestallen burde vært klar nå. Første hjemmekamp på intility er 1 april mot Sogndal. Det er kun 8 uker til seriestart.

Åtte uker bare? Jøsses. Har liksom ikke tenkt så mye på neste sesong. Fjorårets surrer fremdeles oppi hodet. Det er ikke lenge til 1. april, så det er på tide at alle involverte begynner å trekke i samme retning.
Svar
#72
(01-29-2024, 09:29 PM)Loffen Skreiv: Bra sjukt om vi har driti oss ut på formalia. Har vi ikke advokater og HR-folk...?? Allikevel, direkte sjokkerende er det jo ikke om klubben evner å kløne ting til igjen..

Vi har stor organisasjon som har i oppgave å følge lover og regler og det viktigste: sørge for at spillerne er fornøyde og sultne på suksess.
Svar
#73
Kjenner det er vanskelig å vite hva jeg skal skrive. Hvis ledelsen ikke har klart dette enkle opplegget, fy faen for noen amatører dere er. Verst er dog (noen?) av våre "helter". Dere presterte som en sekk med møkk, og forventer å beholde alle goder? Regner med at dette er snakk om et mindretall, men enig med "Idle76". Name and shame!
Svar
#74
Jeg skjønner ikke at dette er så vanskelig. Vi må følge lover og regler i arbeidslivet. Vi tar ikke personalsaker gjennom media. Så dette er strykkarakter til de som sitter med ansvaret. Vi har vel 2-3 jurister i styret, så de har sovet på jobb igjen. At de ikke kan fotball er så sin sak, men her er de jo på hjemmebane. Spillerne er ansatt i klubben, ikke i AS. Hvis juristene i styret ikke kan fotball og ikke kan juss heller, hva er det da de skal kunne?

Så er det jo så klart fullstendig tonedøvt av en spillergruppe som akkurat har rykket ned å bruke formalia mot klubben. Hvis de kan lese og skrive så bør ikke dette komme som et sjokk. Det har jo vært veldig tydelig. Men de har nok retten på sin side, vi tar ikke personalsaker gjennom media.

Fint vi har fokus på kultur, for pølsepapirkulturen har vi fortsatt. Tror ærlig talt vi hadde kommet lenger om vi fokuserte mindre på tøys og tull og mer på å løse oppgavene på en proff måte. Det er faktisk også en måte å bygge kultur på.
Svar
#75
(01-29-2024, 09:26 PM)viftab Skreiv: Håper dette ordner seg raskt, spillestallen burde vært klar nå. Første hjemmekamp på intility er 1 april mot Sogndal. Det er kun 8 uker til seriestart.

Det er riktignok 9 uker til 1. april i dag, men det er neppe den ene uka neste sesong står og faller på... Wink
Svar
#76
Ærreværemulig, skulle hatt en egen tråd med omtale fra treningene frem til seriestart om 8-9 uker. Det er der fokuset burde vært: veien mot en sterk velspillende førsteellver, samt positivitet rundt den veldige kulturbyggingen i klubben som Bakke og JJ skryter av. Isteden er fokuset på alle vi vil bli kvitt, udugelig styre som har satt sine plasser til valg og som sitter på vent og negativitet, negativitet og tilslutt negativitet på alt og alle. Ja velfortjent egentlig, fordi vi er så jævli forbanna på at vi er i OBOS med et lag vi trodde skulle kjempe blant topp 4 i Eliteserien.

Tiden frem til seriestart går altfor fort, jeg tror dette går til hælvete. 1. april møter vi Sogndal på vårt Ærreværemulig Intility, vår føste kamp i OBOS. De eneste som er klare da er oss supportere, hjelper ikke med fullsatt Østblokka.
Svar
#77
Det er fullstendig tonedøvt, og jeg vet jo ikke om det er snakk om 3,5,10 eller 20 mann som klager, men som det står i artikkelen så annonserte vel Graff relativt tidlig at lønnskutt ville skje. Her har rett og slett spillere ventet på at fristen for reduksjon skal utløpe før de uttaler seg.

Det er som flere har skrevet - De har loven på sin side, men moralskt sett er de på helt motsatt side. Er det snakk om et fåtall spillere håper jeg de blir kippet rett ut. Mest trolig er dette spillere som ikke bryr seg nevneverdig om klubben Vålerenga. Mest trolig er dette spillere som spiller i VIF fordi de tilbake i tid ikke fikk noen andre muligheter/dårligere betalt andre steder.
Svar
#78
De er få. Majoriteten er uenig med de. Det ordner seg i morgen.
Svar
#79
Da var det ok.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/lonns...m-planlagt
Svar
#80
(01-30-2024, 12:04 PM)Langbølgen Skreiv: Da var det ok.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/lonns...m-planlagt

Strålende! Burde visst bedre enn å stole på TVpthoooey
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 8 Gjest(er)