Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
120,9 mill i gjeld til Trøim + nesten alt event. overskudd.
#21
(12-12-2023, 11:24 AM)Lilleberg Skreiv: At du forsvarer Trøim, NilsDN er flaut.
Det gjør du alltid, som en av Trøims stråmenn.
Du burde være interessert i Vålerengas beste...

Det som er flaut, er at du enda ikke har fått med deg at Nils er veldig skeptisk til Trøim. Klarer du ikke å lese enkle innlegg? Alle vet at du er "Calven" fra det forrige forumet. Det samme gjaldt da. Misforstår absolutt alt.
Svar
#22
Jeg er positiv til Trøim jeg, i den forstand at jeg ikke tror han vil oss noe vondt. Han er en snill eier sånn sett.

Problemet er at han tilsynelatende ikke har noen egentlig visjon for hva han vil med Vålerenga. At han selv ikke er veldig tydelig på det er faktisk et problem. For hvis ingen helt vet hvilke mål de jobber for, så finner de bare på noen selv. Det som mangler i hele klubben er en slags rød tråd. Det virker som om det aller største problemet er å holde samme kurs over tid.

Men jeg tror også at Trøim faktsik respekterer klubben mer enn vi gir han cred for. Klubben må være den parten i samarbeidet som utfordrer Trøim på det sportlige. Det er ikke AS'et sin rolle å være pådriver for det.

Det mest negative jeg har å si om Trøim er at det er veldig i rykk og napp. Først så skulle det satset på Martin i 2008, men så kom finanskrisen og det ble ikke investert i laget. Så var det ny GO i 2013 med Rekdal, men da var vel økonomistyringa så som så. I sommervinduet var vi villige til å kjøpe Barrantes for 10 millioner, noen måneder senere var det lønnskutt og innsamling. Så var det satsing med Deila før Trøim igjen trekker i nødbremsen. Vi selger unna Sam Johnson og alle andre og skal satse ungt i stedet.

Men så kom Fagermo inn og fra han kom inn så virker det som det er klubben og ikke Trøim som holder igjen. Hvis Fagermo hadde spurt om penger etter den gode 2020-sesongen så hadde han fått det tipper jeg. Så fra Fagermo kom inn så virker det som om det viktigste er at Trøim skal slippe å bidra. Men jeg er ikke sikker på om det var Trøims ønske eller om det var noe som kom fra klubben.

I dette så har man jo Espeseth også. Han burde vel fått sparken allerede i 2019. men fikk til alles overraskelse fortsette videre i 2020 også. Det er vel også han som ønsket å gjøre at klubben sto på egne bein og at det var spillersalg som skulle fikse det. Og konsekvensen av den veien å gå ser vi nå.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)