Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
6 dager til laget drar til Marbella.
Håper på noen flere spillere klare innen avreise
Noen flere gåter Stenzenga?
Svar
Ønsker han lykke til jeg og, men det er greit å få med seg at det er Gremio i Serie B i Brasil og ikke storklubben Gremio i Serie A Smile
Svar
Uansett er Gremio i Serie B bedre enn lag som Egersund og Raufoss i norsk Serie B. Synes litt synd på Vitinho som aldri fikk sjansen her. Og så klart synd på han nå som han er ute i lang tid. Rart med det, var spiss når han dro fra Brasil. Spiss når han kom tilbake til Brasil. Men her, her var'n indreløper.

Ellers er det lite Vålerenga-nytt i nyhetsbildet. Men ser det spekuleres på Twitter om Fagermo er aktuell til å fronte reklamekampanjen til den neste Jurassic World filmen.
Svar
(02-13-2024, 12:55 PM)NilsDN Skreiv: Uansett er Gremio i Serie B bedre enn lag som Egersund og Raufoss i norsk Serie B. Synes litt synd på Vitinho som aldri fikk sjansen her. Og så klart synd på han nå som han er ute i lang tid. Rart med det, var spiss når han dro fra Brasil. Spiss når han kom tilbake til Brasil. Men her, her var'n indreløper.

Ellers er det lite Vålerenga-nytt i nyhetsbildet. Men ser det spekuleres på Twitter om Fagermo er aktuell til å fronte reklamekampanjen til den neste Jurassic World filmen.

Fagermo var jo veldig spesiell her da. Finne og Udahl var heller ikke godkjente spisser av Fagermo i et 4-3-3 system. Sahraoui skulle på død og vis spille sentralt banen selvom dette ikke fungerte når han i tillegg visste at han satt som et skudd på kanten.
Svar
(02-13-2024, 01:39 PM)Majorstuen Skreiv: Fagermo var jo veldig spesiell her da. Finne og Udahl var heller ikke godkjente spisser av Fagermo i et 4-3-3 system. Sahraoui skulle på død og vis spille sentralt banen selvom dette ikke fungerte når han i tillegg visste at han satt som et skudd på kanten.

Enig. Fagermo passet bra som type, men kom jo helt til kort på en god del områder. Null taktisk fleksibiltet. I 2022 så var han så forutsigbar at man til enhver tid visste hvem som startet, hvem som ble byttet ut og inn og sånn omtrent når i kampen dette ville skje. Ingen vilje til nytenkning, hadde han bestemt seg så hadde han bestemt seg. Håpløs på spillerlogistikk.

Kanskje hadde han fungert med en sportssjef over seg og ikke som en slags prosjektledertrener som han vel etter hvert følte seg som. Jada, han tok bronse med en tropp han arvet etter Deila. Men når han fikk skiftet ut troppen med sine spillere så var vi jo i fritt fall. Hadde vi hatt et styre som var på ballen så hadde han blitt fjerna etter 2022 og vi hadde sluppet å starte i OBOS i 2024.

Men det er vel litt utenfor tema. Får håpe det kommer noen flere spillere i dag.
Svar
Myhre er gjest i dagsavisens podkast trikkeligaen som spilles inn i dag og kommer ut i morgen. 
Håper han sier noe om de unge, hvor vi planlegger å bruke dem og hvor langt unna laget de er. 
Rekker Bully seriestarten og er han ving eller indreløper? 

Har de sagt at de vil hente inn en spiss til pluss to stoppere og minst en ving? 

Da blir det jo spennende om den andre spissen er backup eller om de finner en som er jevn god eller bedre enn nederledern. 
Jeg vil jo tro det er back up det er snakk om. 

Jeg regner med at det kommer minst to til inn før vi drar til syden. 
Men kommer det også prøvespillere og er det riktig at vi har fått en speider som skal se konsentrere seg om vest-afrika? 
https://x.com/umftblscout/status/1755900..._7wmLIuMLw 

Hvor fort kan vi i så fall forvente å se noen resultater av det?

--
I en sak i Dagsavisen nå sier Bakke at vi regner med 1-2 nye signeringer før vi drar og at vi nok også tar med oss et par prøvespillere til Marbella.
Prøvespillerne skal være med oss hele oppholdet og er noen vi har speidet på før og som det er aktuelt å signere.

Vi jobber døgnet rundt med å hente flere.

Det er viktigere å få inn kvalitet enn at de har en bestemt rolle, så det er ikke sikkert det kommer en ren spiss til.
Svar
"Jobber døgnet rundt"... Det er så jævlig klisjé

Men da forventer vi opptil 4 nye spillere før avreise. Greit å vite.
Svar
Er det noe statistikk på hvor mange spillere som blir signert om natta? Jeg er en raus person og det holder lenge for meg at de jobber fra morgen til kveld.
Svar
(02-13-2024, 03:27 PM)NilsDN Skreiv: Er det noe statistikk på hvor mange spillere som blir signert om natta? Jeg er en raus person og det holder lenge for meg at de jobber fra morgen til kveld.

Det er alltid midt på natta et eller annet sted på kloden... Wink
Svar
(02-13-2024, 02:00 PM)Bohem33 Skreiv: I en sak i Dagsavisen nå sier Bakke at vi regner med 1-2 nye signeringer før vi drar og at vi nok også tar med oss et par prøvespillere til Marbella. Prøvespillerne skal være med oss hele oppholdet og er noen vi har speidet på før og som det er aktuelt å signere.

Så lenge de ikke heter Krokstad og Brenden så...
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 23 Gjest(er)