Avstemning jeg tror at vi
Du har ikke tillatelse til å avgi stemme i denne avstemmingen.
gjør 0-1 endring på laget som slå Åsane 5-0
24.00%
6 24.00%
gjør 2-3 endringer på laget som slo Åsane 5-0
8.00%
2 8.00%
gjør mer enn tre endringer på laget som slo Åsane (var det 5-0?)
4.00%
1 4.00%
vinner med ett mål
12.00%
3 12.00%
vinner med mer enn ett mål
20.00%
5 20.00%
spiller uavgjort
4.00%
1 4.00%
taper
4.00%
1 4.00%
får se Braja skåre minst to mål igjen
16.00%
4 16.00%
at Kjelsen får spille minst en hel omgang
0%
0 0%
får oppgitt at Bjørdal har forspist seg på farse i brød og derfor må starte på benken
8.00%
2 8.00%
Totalt 25 stemmer 100%
* Du stemte på dette valget. [Vis resultater]

Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bryne - Enga Lør Kl 16 Topptransportetappe Kamptråd i tippeform
#31
Forferdelig dårlig 2.omgang.. seigt som sirup og vi taper alt som er av dueller. Får håpe på ett poeng og Moss tap, det vil være helt OK nå
Svar
#32
Mens dere har skrevet om hvor dårlig Borch er her, så har han hatt 4-5 meget gode involveringer og kunne hatt målgivende og vært med å bygge opp ett par angrep til som burde endt i mål..
Svar
#33
Det som kan være verdt å merke seg er at Bryne holder et nivå som er nedre Eliteserien så da vet vi sånn ca hvor vi ligger. Vi må gjøre det bedre mot ffk selv om vi ikke gjør noen dårlig kamp i dag.
Svar
#34
Elendig 2 omgang. Dette spillet holder ikke til neste år, da rykker vi rett ned igjen.
Bryne er ikke i nærheten av eliteserie nivå.

(09-21-2024, 05:54 PM)Grimm Skreiv: Det som kan være verdt å merke seg er at Bryne holder et nivå som er nedre Eliteserien så da vet vi sånn ca hvor vi ligger. Vi må gjøre det bedre mot ffk selv om vi ikke gjør noen dårlig kamp i dag.

Nei, det gjør de overhodet ikke. Skulle Bryne rykke opp, blir de et slaktoffer på linje med Os en gang i tida.
Svar
#35
Vel, vel. Når to lag som nekter å tape møtes lå det vel i korta at det skulle ende med en U, da.
To tapte poeng er isolert sett ingen krise. Spesielt ikke ettersom Bryne også taper to og Moss taper tre, men synd vi ikke klarer å vise oss selv og alle andre at vi er klare for sterkere motstand.
Er ikke et sekund i tvil om at vi skal spille i Eliteserien neste år, men at vi skal utfordre Glimt, Molde, Brann og Viking hender det vel fortsatt at jeg tviler på.
Svar
#36
Bryne med klart flest sjanser..

Uten sjøeng hadde det sett stygt ut
Svar
#37
Påminnelse om hvavi egentlig har av nivå dette, ja. Bryne har jo invitert til årets kamp og spiller på maks da. Men denne 2.omgangen var ikke bra nok. Bjørdal burde avgjort da men Sjøeng har flere gode redninger.
Alt i alt får vi bare ta 1 poeng og tusle videre. Men som flere sier, denne kampen beviser at ting må gjøres før neste år.
Svar
#38
Lett å la seg blende av å slå en serie med dårlige lag. I dag møter vi et helt middels Bryne og selv om vi kan vinne, så gir ikke uavgjort noe feil bilde av kampen.
Svar
#39
Dette var en test på om vi er i rute for å hevde oss i neste års Eliteserie. Vi besto ikke testen, men vi får i det minste litt informasjon om hvilke spillere som er klare for ES.
Svar
#40
(09-21-2024, 05:44 PM)Goliat Skreiv: Mens dere har skrevet om hvor dårlig Borch er her, så har han hatt 4-5 meget gode involveringer og kunne hatt målgivende og vært med å bygge opp ett par angrep til som burde endt i mål..

Han er desverre ikke god nok for eliteserien akkurat nå. Bryne holdt på å lage 1-0 på corner når Borch slipper mann på bakerste, hvorfor vet jeg ikke, pluss at dem har rett dem.som sier at pasningene kunne være bedre. En annen jeg er litt skuffet over er Riisnæs når han kommer inn. Slår støtte istedet for å utfordre, litt feig, eller stoler ikke på egne ferdigheter.  

Må ihvertfall opp noen hakk skal vi ha sjanse mot FFK i kuppen, for andre omgang var MEGET dårlig.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)