Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Lillehammer - VIF lørdag 19.10.24. kl. 1600
#1
Lillehammer med 6 seire og 5 tap har overrasket litt. Ligger foran Frisk og Sparta på tabellen  EHL Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Har truffet godt på utlendingene, men har ellers en litt tynn tropp. Manglet 6 mann mot Narvik hvor de vant på straffer. Fosse, Ellingsen og Arnestad er tunge forfall for dem. Om noen av dem spiller mot oss gjenstår å se.

For oss ser det veldig bra ut ift skader. Vi har spilt med det samme laget hele veien. Og nå var Brekke Henriksen tilbake. Det styrker vår 4. rekke veldig. Den eneste som mangler er da Karterud som har spilt i 2. rekka. Når han kommer tilbake tror jeg Seb Johansen må vike. 3. eller 4. rekka på han.

Som vi ser på tabellen er vi likt på poeng med Oilers. Storhamar er fem poeng bak men har to kamper mindre spilt. Dette pga CHL. De kommer ikke ajour før 7. januar. Jeg tenker det er veldig viktig å vinne serien. En floskel, ja, men det gir alle fordeler inn mot sluttspillet.

PS! 6 VIF-spillere på topp-12 i poengligaen  
EHL Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)
Svar
#2
Enga på topp !

Vi vinner 1-3 på Lillehammer. Full kontroll. Hadde 0-3 før LIK fikk sitt mål helt i starten av 3. periode. Men vi var aldri truet. Solid kamp av vår nye keeper Mathias Arnkværn. Breivold er skadet. Da passer det bra at vi har en skikkelig god reservekeeper. Igjen var det førsterekka som sto for poengene. Haag med to mål. 

Bra oppmøte av VIF-supportere. Ca 60 som holdt det gående med tromme-hjelp som funker fint. Bare 15 sjeler på hjemmelagets supporterfelt. Mens det var 1500 tilskuere ellers.

Målene ser vi her  Vålerenga senket Lillehammer | Vålerenga (vif-hockey.no)

På Hamar vant SIL 4-2 mot Oilers. Det betyr at vi leder serien. Vi er tre poeng foran Oilers med like mange kamper spilt. Mens vi er fem poeng foran Storhamar som har to kamper mindre spilt enn oss.

Til uka har vi hjemmekamp mot Comet tirsdag. Det er en såkalt Bamsekamp  Inviterer til «bamsekamp» | Vålerenga (vif-hockey.no) Ukas andre kamp er borte mot Frisk på fredag. Frisk, og de andre klubbene, ønsker å teste ut fredager som kampdag. Vi har denne kampen fredag 25.10. i Asker, og vi skal spille borte mot Oilers fredag 01.11. Vår fredagskamp hjemme er i februar mot Lørenskog.

Tabellen  EHL Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)
Svar
#3
De to første periodene var vi totalt overlegne mener jeg, men ikke i siste periode. Da var det slapt utpå der.
Vi burde safet kampen og presset på for 1 eller 2 mål til i tredje, men ble hengende etter i de 10 første.

Uansett en godt gjennomført bortekamp mot et lag som jeg tror vil havne et sted etter de 3 beste men topp 6.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 4 Gjest(er)